Printre atâtea probleme, fanii dinamoviști au și motive de fericire. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit că actualul stadion al alb-roșilor va fi demolat și se va începe construcția unei noi arene.
Până acum au fost construite trei arene în București, pe lângă Arena Națională. Stadioanele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Dinamo va avea stadion de 100 de milioane de euro

Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 9 ORE
Discuțiile despre construirea stadionului sunt de câțiva ani de zile și au existat lungi dezbateri sau proteste din partea fanilor dinamoviști. Nimic nu a fost înaintat până acum din cauza mai multor probleme legate de acte.
"Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar, în opinia dumnealui, în primăvară vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta", a declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo.
Potrivit Companiei Naţionale de Investiţii, lucrările vor dura între 18 și 24 de luni. Capacitatea stadionului va fi de aproximativ 33.000 de locuri, iar costurile sunt estimate la 90-100 milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg

O parte din facilitățile viitorului stadion Dinamo

  • propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
  • spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
  • o boxă generoasă pentru presă
  • spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
  • spații pentru spectatorii cu dizabilități
  • tribunele integral acoperite
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53