FCSB a obținut, in-extremis, un punct în derby-ul cu FCSB. Roș-albaștri au condus cu 1-0 după o reușită splendidă a lui Octavian Popescu, dar ardelenii au intrat în avantaj la cabine după o dublă a lui Debeljuh. FCSB a restabilit egalitatea prin Gheorghe, însă CFR a mai marcat o dată, prin Chipciu. Când totul părea pierdut pentru gazde, Iulian Cristea a plasat perfect cu capul, o centrare a aceluiași Gheorghe, aducând un punct pentru FCSB la ultima fază a meciului.
Chiar dacă echipa a arătat destul de bine contra liderului detașat din Liga 1, fanii FCSB-ului au fost nemulțumiți și i-au cerut demisia lui Toni Petrea. La final, acesta a recunoscut că a auzit scandările, dar nu știa că sunt la adresa sa, evitând asfel să intre în conflict cu suporterii.
"Am auzit ceva, dar nu știam că era la adresa mea. Eu eram concentrat doar la joc, când sunt pe bancă mă concentrez numai la joc și la ceea ce trebuie să le transmit jucătorilor.", a spus Petrea, citat de as.ro.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM 25 MINUTE
Citește și:

Toni Petrea: "Cred că lupta la titlu rămâne deschisă"

Dacă cei de la CFR au motive de frustrare din cauza rezultatului, așa cum a reieșit din declarațiile lui Ciprian Deac de la sfârșitul derby-ului, cei de la FCSB sunt mulțumiți cu punctul obținut. Toni Petrea a spus că lupta pentru titlu este încă deschisă în viziunea sa, sperând că CFR va mai pierde puncte.
"Mă bucur ca am egalat, cred ca am avut o evoluție bună. Am primit însă două goluri din faze fixe și un gol pe tranziția negativă. Am condus cu 1-0 și apoi am fost conduși din două greșeli. Am pus presiune și am revenit. Suntem cam tot acolo unde eram înaintea jocului.
Am fost forțat și de împrejurări, și de scor. Nu m-am bucurat la final, eram concentrat la ceea ce se întâmpla pe teren. Am fost mai temperat puțin. Eu cred că este deschisă lupta la titlu. Important este să câștigăm fiecare joc și să sperăm că se vor încurca și ei.", a adăugat antrenorul FCSB-ului.
Cu 8 etape rămase de disputat până la finalul sezonului regulat, CFR are un avans de 10 puncte în clasament, ceea ce s-ar traduce în 5 la startul play-off-ului. În runda viitoare, CFR va juca acasă contra celor de la FC Botoșani, în timp ce FCSB va avea de disputat derby-ul orgoliilor, cu Dinamo.
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Ioan Andone a dat verdictul înaintea barajului Dinamo – U Cluj. "Are un avantaj"
ACUM 2 ORE