Pandemia de Covid-19 a luat amploare în România, iar autoritățele au decis în urmă cu aproape o lună să închidă din nou arenele sportive. Măsurile se vor relaxa însă de săptămâna viitoare, asfel că stadioanele și sălile de sport vor fi din nou deschise publicului, la o capacitate redusă.
Conform Pro TV, începând din 25 noiembrie se vor putea organiza activități sportive în spații închise sau deschise, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului respectiv. Suporterii vor trebui să respecte anumite reguli precum asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între ei și purtarea măștii de protecție.
Cel mai probabil, accesul va fi permis numai persoanelor vaccinate sau a celor care au trecut prin boală în ultimele luni.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55
Citește și:

Universitatea Craiova - FCSB, primul mare derby la care publicul va avea din nou acces

Dacă măsura anunțată va intra în vigoare din 25 noiembrie, înseamnă că meciurile din Liga 1 se vor putea juca cu fani în tribune începând cu etapa a 17-a, a 2-a a returului. În acea rundă sunt programate partide precum Dinamo - U Craiova 1948 sau Universitatea Craiova - FCSB, meciuri la care fanii ar putea lua cu asalt arenele, în limita regulilor impuse.
Periaoda în care stadioanele au fost închise a afectat în mod direct echipa națională. Partida decisivă cu Islanda s-a jucat cu porțile închise, iar rezultatul negativ (0-0), care ne-a curmat și ultima fărâmă de speranță de a mai ajunge la Campionatul Mondial, a fost pus și pe seama lipsei suporterilor.
La conferința de presă de după meciul jucat pe Ghencea, Mirel Rădoi a afirmat că tricolorii ar fi câștigat acel meci dacă erau încurajați de public.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33