Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța – CS Mioveni 2-1. Declarația cu care Gheorghe Hagi a atras atenția după meci

Andrei Nicolae

Actualizat 26/09/2021 la 18:38 GMT+3

"Regele" a vorbit despre filosofia lui de fotbal, susținând că nu-l interesează dacă ia unu-două goluri, important este ca echipa lui să înscrie mai multe.

Gică Hagi

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a obținut trei puncte cu CS Mioveni, într-o partidă din etapa a 10-a în Liga 1, după un succes la limită, cu scorul de 2-1. Finalul de joc a fost electrizant, cu două reușite.
Betancor a stabilit scorul primei reprize, cu un gol realizat în minutul 16. Bogdan Rusu a egalat în minutul 86, iar CS Mioveni a sperat că va pleca neînvinsă de la malul mării. Gazdele au avut însă o reacție la acest rezultat, iar Andrei Ciobanu a marcat în minutul 92. Cu această victorie, Farul a urcat pe locul 3 provizoriu în Liga 1. A egalat FCSB la numărul de puncte (18), dar deține un golaveraj mai bun.

Farul Constanța – CS Mioveni 2-1. Declarația cu care Gheorghe Hagi a atras atenția după meci

Gheorghe Hagi a analizat acest meci și a oferit o declarație care a atras din nou atenția.
"Prima repriză a fost fantastică pentru noi, cu multe ocazii, a fost și căldură mare, dar trebuia să terminăm meciul în prima repriză. A doua repriză nu am mai jucat așa bine și am dat posibilitatea adversarului să vină în careu și să aibă ocazii.
La final, sunt 3 puncte norocoase, dar câteodată așa e fotbalul, e inspirație care vine de undeva. Pe mine nu mă interesează dacă iau un gol-două, important e să dăm mai multe. Chiar dacă și defensiva ne interesează. Important e să dăm", a susținut "Regele", potrivit DigiSport.
Cu reușita din acest meci, Betancor a ajuns la 8 goluri și s-a distanța în ierarhia golgheterilor.
"Azi a jucat bine Betancor vreo 25-30 de minute. El e periculos dacă face ce trebuie, e un nouar care are apucături de decar, e combinativ, creeaza spații, se asociază bine cu colegii", a mai spus Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo