Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida

Andrei Nicolae

Actualizat 19/05/2022 la 14:01 GMT+3

Foști jucători, actuali antrenori sau oficiali ai Farului Constanța și soldații detașați la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu au jucat un meci amical, încheiat la egalitate, 3-3.

Farul NATO

Credit imagine: facebook

Trupele NATO detașate în România la baza Mihail Kogălniceanu au avut parte de un moment inedit, un meci de fotbal cu Farul Constanța. Clubul din Liga 1 a intrat în teren cu foști jucători, actuali antrenori sau oficiali.
Întâlnirea s-a terminat la egalitate, 3-3. Pentru Farul au marcat Dorel Zaharia, Stere Banioti și Lucian Mălăele, după cum a informat clubul.

Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a născut ideea

"Ne-am bucurat foarte mult de propunerea celor din baza NATO de la Mihail Kogălniceanu. Am acceptat imediat invitaţia lor. Am vrut să îi cunoaştem, să îi vedem. Cred că este o iniţiativă foarte bună, suntem cu toţii aici să arătăm o uniune împotriva relelor care se petrec astăzi în lume şi sperăm ca totul să se încheie cât mai repede pentru ca toată lumea să trăiască în pace", a declarat Tiberiu Curt, vicepreședintele Farului.
Echipa de fotbal a clubului din Liga 1 își încheie sezonul vineri, în deplasare, cu o partidă contra Universității Craiova. Farul luptă pentru locul 4 în Liga 1 cu FC Voluntari, cele două formații fiind la egalitate de puncte înaintea ultimei etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo