Trupele NATO detașate în România la baza Mihail Kogălniceanu au avut parte de un moment inedit, un meci de fotbal cu Farul Constanța. Clubul din Liga 1 a intrat în teren cu foști jucători, actuali antrenori sau oficiali.
Întâlnirea s-a terminat la egalitate, 3-3. Pentru Farul au marcat Dorel Zaharia, Stere Banioti și Lucian Mălăele, după cum a informat clubul.

Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a născut ideea

Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
ACUM 6 ORE
"Ne-am bucurat foarte mult de propunerea celor din baza NATO de la Mihail Kogălniceanu. Am acceptat imediat invitaţia lor. Am vrut să îi cunoaştem, să îi vedem. Cred că este o iniţiativă foarte bună, suntem cu toţii aici să arătăm o uniune împotriva relelor care se petrec astăzi în lume şi sperăm ca totul să se încheie cât mai repede pentru ca toată lumea să trăiască în pace", a declarat Tiberiu Curt, vicepreședintele Farului.
Echipa de fotbal a clubului din Liga 1 își încheie sezonul vineri, în deplasare, cu o partidă contra Universității Craiova. Farul luptă pentru locul 4 în Liga 1 cu FC Voluntari, cele două formații fiind la egalitate de puncte înaintea ultimei etape.
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
IERI LA 15:07
Romanian Liga I
Rapid București, echipa cu cel mai complicat start de sezon în Superliga
IERI LA 12:25