Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța s-a calificat în play-off, după 2-0 cu FC Botoșani! Hagi: "M-am născut să câștig!"

Irina Aldea

Publicat 03/03/2022 la 20:43 GMT+2

Farul Constanța și-a asigurat prezența în play-off-ul Ligii 1, după ce s-a impus joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în fața formației FC Botoșani.

Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Farul Constanţa şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii 1, după ce a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 29-a. Dragoş Nedelcu (15) a deschis scorul cu o lovitură de cap, după ce la un şut-centrare al lui Damien Dussaut mingea a căzut pe bara transversală, iar portarul Eduard Pap nu a reuşit să o respingă.
Fundaşul olandez Bradley De Nooijer, la primul său gol în Liga I, a închis tabela la capătul undei curse de la mijlocul terenului (90+1). Jefte Betancor (Farul) a ratat un penalty în min. 39, şutul său fiind apărat de Eduard Pap. Oaspeţii au trimis de două ori mingea în bara transversală, de fiecare dată prin fundaşul camerunez Joyskim Dawa (27, 76). FC Botoşani are două egaluri şi un eşec în ultimele trei etape şi poate rata calificarea în play-off.

Gică Hagi, în al nouălea cer după ce Farul Constanța s-a calificat în play-off

"Sunt fericit și eu și echipa. Le mulțumesc jucătorilor, suporterilor. O performanță foarte bună, am lipsit în ultimii doi ani (n.r.- din play-off). Am luptat, am jucat bine, am meritat din toate punctele de vedere și îi felicit pe jucători pentru că au muncit și au suferit. Dacă ajungi acolo, crește încrederea, e bine, bravo lor. Au meritat și bonusul pe care-l au.
Totul e greu în fotbal! Ne place să muncim și cred că s-a văzut pe teren încă din prima etapă. Am avut și sincope pentru că e normal, nu aveam omogenitatea, am lipsit și eu, dar m-am întors și suntem bine. Am întâlnit o echipă foarte bună, ne-am duelat în sisteme, le-am arătat jucătorilor.
Toți cei din față au făcut un efort deosebit, sunt foarte periculoși, toți trei marchează și am decis să încep cu ei, apoi să-i schimb cu cei tineri. Când stați cu mine de vorbă, trebuie să știți un singur lucru: Eu m-am născut să câștig! Când câștigi ești respectat și asta le transmit jucătorilor. O altă calitate de-a mea, ce spun se întâmplă și jucătorii mă urmează", a spus Gică Hagi, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo