Academica Clinceni a suferit în această seară înfrângerea sezonului în partida de la Giurgiu, contra celor de la Farul Constanța. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 8-2, în ceea ce reprezintă scorul acestui campionat.
Echipa de la malul mării a deschis scorul prin Jefte, în minutul 13, din lovitură de la 11 metri, iar scorul a fost majorat de Gabi Iancu, cel care a înscris primul său gol de la revenirea în Liga 1, în minutul 18. În minutul 26, Alghoul a înscris primul gol al celor de la Clinceni din lovitură de la 11 metri, dar la pauză s-a intrat cu 3-1, după golul lui Grameni din minutul 28.
Citește și:
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
În repriza a doua, Farul a continuat să atace, iar Nedelcu a înscris și el primul gol de la revenirea în Liga 1, în minutul 55. În minutul 74, Adrian Petre a dus scorul la 5-1. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Holzmann în minutul 78, după care au urmat alte trei goluri ale echipei lui Gheorghe Hagi: Boboc, Jefte și Moldoveanu.
După această partidă, Farul se află pe locul 6, cu 42 de puncte, în timp ce Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte. În timp ce Farul continuă lupta pentru un loc de playoff, Academica Clinceni pare să aibă soarta pecetluită, ținând cont de problemele financiare cu care se confruntă clubul. După acest rezultat, rămâne o întrebare legată de direcția în care se îndreaptă fotbalul românesc, după ce numai în prima divizie există cel puțin trei echipe cu probleme financiare, care nu reușesc să le depășească și pierd fără drept de apel majoritatea partidelor pe care le dispută.
Etapa viitoare, Farul va primi vizita celor de la FC Argeș, echipă de pe locul 7, cu care se luptă pentru un loc în playoff, în timp ce Academica Clinceni va juca la Giurgiu contra celor de la Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Duckadam a anunțat cine va câștiga titlul în Liga 1 după CFR Cluj - Farul! "Ei pot inventa orice"
02/05/2022 LA 05:18
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs realist după victoria scurtă cu Farul! A recunoscut că a comis o mare eroare
01/05/2022 LA 21:21