Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța, victorie categorică în fața celor de la Academica Clinceni

Alex Masgras

Actualizat 13/09/2021 la 20:04 GMT+3

Farul Constanța a câștigat penultima partidă a etapei a 8-a de pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 5-0.

Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Echipa lui Gheroghe Hagi a reușit astăzi o victorie la scor la Ovidiu, după ce s-a impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la Academica Clinceni.
Echipa lui Ilie Poenaru nu a rezistat decât 6 minute, Betancor reușind să deschidă scorul cu o lovitură de cap. În minutul 34, Farul a marcat din nou, dar reușita lui Betancor a fost anulată pe motiv de offside. În minutul doi al prelungirilor din prima repriză, Betancor face până la urmă dubla, iar Farul intra cu 2-0 la pauză.
Repriza a doua a aparținut tot gazdelor, iar Betancor a reușit în minutul 56 să facă hattrick-ul, după care acesta a fost schimbat cu Adrian Petre un minut mai târziu. Schimbarea a fost de bun augur, Adrian Petre reușind și el să înscrie în minutul 81, grație unul lob peste portarul oaspeților.
În minutul 85 al partidei, puștiul de 15 ani al celor de la Farul Constanța, Enes Sali, a închis tabela la 5-0, după ce a marcat un gol superb. Plecat din propria jumătate, cei de la Clinceni nu au putut să îl oprească pe tânărul jucător, care a ajuns până în careul advers și a trimis mingea în poartă.
După această victorie, Farul Constanța a obținut 15 puncte și a urcat până pe locul 4, în timp ce Academica Clinceni, echipă care a jucat în playoff sezonul trecut, rămâne pe ultima poziție din Liga 1, cu 2 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo