Echipa lui Gheroghe Hagi a reușit astăzi o victorie la scor la Ovidiu, după ce s-a impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la Academica Clinceni.
Echipa lui Ilie Poenaru nu a rezistat decât 6 minute, Betancor reușind să deschidă scorul cu o lovitură de cap. În minutul 34, Farul a marcat din nou, dar reușita lui Betancor a fost anulată pe motiv de offside. În minutul doi al prelungirilor din prima repriză, Betancor face până la urmă dubla, iar Farul intra cu 2-0 la pauză.
Romanian Liga I
CFR Cluj poate da o lovitură financiară! Ardelenii au ofertă uriașă pentru Andrei Burcă
ACUM O ZI
Repriza a doua a aparținut tot gazdelor, iar Betancor a reușit în minutul 56 să facă hattrick-ul, după care acesta a fost schimbat cu Adrian Petre un minut mai târziu. Schimbarea a fost de bun augur, Adrian Petre reușind și el să înscrie în minutul 81, grație unul lob peste portarul oaspeților.
În minutul 85 al partidei, puștiul de 15 ani al celor de la Farul Constanța, Enes Sali, a închis tabela la 5-0, după ce a marcat un gol superb. Plecat din propria jumătate, cei de la Clinceni nu au putut să îl oprească pe tânărul jucător, care a ajuns până în careul advers și a trimis mingea în poartă.
După această victorie, Farul Constanța a obținut 15 puncte și a urcat până pe locul 4, în timp ce Academica Clinceni, echipă care a jucat în playoff sezonul trecut, rămâne pe ultima poziție din Liga 1, cu 2 puncte.
Romanian Liga I
FCSB primește lovitură după lovitură! 2 jucători anunțați titulari cu Mioveni au intrat în izolare
ACUM O ZI
Romanian Liga I
CFR Cluj riscă depunctarea din cauza unei datorii de 250.000 de €! Timpul e dușmanul ardelenilor
IERI LA 07:51