Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul face transferuri pentru sezonul viitor! S-a înțeles cu doi jucători care au mai evoluat în Liga 1

Alex Masgras

Publicat 03/05/2022 la 10:03 GMT+3

Farul Constanța i-a transferat pe Jeremy Corinus și Ayrton Mboko, doi jucători care au fost la Academica Clinceni în acest sezon.

Gică Hagi

Credit imagine: facebook

Farul Constanța se pregătește deja pentru următorul sezon de Liga 1. Potrivit gsp.ro, echipa de la malul mării a făcut deja primele mutări. Jeremy Corinus, mijlocaș defensiv, și Ayrton Mboko, fundaș dreapta, vor îmbrăca tricoul Farului în sezonul viitor.
În vârstă de 25 de ani, respectiv 24 de ani, cei doi au semnat deja contracte valabile pe un sezon cu echipa lui Gheorghe Hagi. Amândoi au ajuns la Farul din postura de jucători liberi de contract.
Citește și:

Corinus și Mboko au evoluat la Academica Clinceni în acest sezon

Jeremy Corinus și Ayrton Mboko au jucat în acest sezon de Liga 1 la Academica Clinceni, dar cei doi și-au reziliat contractele cu echipa ilfoveană, din cauza problemelor financiare de la echipă. Cei doi au fost aduși în această iarnă la Clinceni, făcând parte din jucătorii cu care echipa spera la momentul respectiv să evite retrogradarea.
Corinus și Mboko au decis să plece de la Clinceni, după ce aceștia nu și-au primit salariile în cele două luni pe care le-au petrecut la Academica. Clubul din Ilfov este foarte aproape de faliment, iar cei doi jucători au șanse foarte mici de a își primi banii, chiar dacă s-au plâns deja la FIFA.
Francezul Jeremy Corinus a evoluat în cinci partide pentru Academica Clinceni în acest sezon, în timp ce belgianul Ayrton Mboko a evoluat în șapte partide pentru echipa ilfoveană.
Farul Constanța se află pe locul 5 în playoff, cu 28 de puncte, obiectivul echipei lui Gheorghe Hagi fiind acela de a încheia sezonul pe locul 4. Până la finalul sezonuluo, Farul mai are trei partide de disputat:
  • FC Voluntari (acasă)
  • FC Argeș (acasă)
  • Universitatea Craiova (deplasare)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo