Farul Constanța se pregătește deja pentru următorul sezon de Liga 1. Potrivit gsp.ro, echipa de la malul mării a făcut deja primele mutări. Jeremy Corinus, mijlocaș defensiv, și Ayrton Mboko, fundaș dreapta, vor îmbrăca tricoul Farului în sezonul viitor.
În vârstă de 25 de ani, respectiv 24 de ani, cei doi au semnat deja contracte valabile pe un sezon cu echipa lui Gheorghe Hagi. Amândoi au ajuns la Farul din postura de jucători liberi de contract.
Citește și:
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM 11 ORE

Corinus și Mboko au evoluat la Academica Clinceni în acest sezon

Jeremy Corinus și Ayrton Mboko au jucat în acest sezon de Liga 1 la Academica Clinceni, dar cei doi și-au reziliat contractele cu echipa ilfoveană, din cauza problemelor financiare de la echipă. Cei doi au fost aduși în această iarnă la Clinceni, făcând parte din jucătorii cu care echipa spera la momentul respectiv să evite retrogradarea.
Corinus și Mboko au decis să plece de la Clinceni, după ce aceștia nu și-au primit salariile în cele două luni pe care le-au petrecut la Academica. Clubul din Ilfov este foarte aproape de faliment, iar cei doi jucători au șanse foarte mici de a își primi banii, chiar dacă s-au plâns deja la FIFA.
Francezul Jeremy Corinus a evoluat în cinci partide pentru Academica Clinceni în acest sezon, în timp ce belgianul Ayrton Mboko a evoluat în șapte partide pentru echipa ilfoveană.
Farul Constanța se află pe locul 5 în playoff, cu 28 de puncte, obiectivul echipei lui Gheorghe Hagi fiind acela de a încheia sezonul pe locul 4. Până la finalul sezonuluo, Farul mai are trei partide de disputat:
  • FC Voluntari (acasă)
  • FC Argeș (acasă)
  • Universitatea Craiova (deplasare)
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari
IERI LA 06:10