Partida a fost la discreția oaspeților, care au deschis scorul încă din minutul 22, prin Alexandru Crețu, după o minge respinsă greșit de apărătorii piteșteni.
10 minute mai târziu, gazdele au dat primele semne prin Cristi Dumitru, însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Pigliacelli. Craiova a condus la pauză cu 1-0, iar repriza a doua avea să fie extraordinară pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.
Mai întâi, Jovan Markovic a dublat avantajul echipei sale în minutul 55, după o centrare venită din partea lui Andrei Ivan. 4 minute mai devreme, același Markovic putea face 2-0, însă șutul său trecuse pe lângă poarta lui Croitoru. Același Alexandru Crețu a reușit dubla în minutul 62, după un șut superb de la marginea careului, iar oltenii risipiseră orice fel de emoții în legătură cu victoria.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 9 ORE
Interesant a fost faptul că Prepeliță, antrenorul Argeșului, a făcut toate cele 5 schimbări în minutul 65, însă nu a fost suficient pentru a mai obține ceva. Din contră, Craiova a mai înscris o dată, prin Andrei Ivan, în minutul 70, după un șut superb din careu. Astfel, atacantul Craiovei a ajuns la 2 goluri și 5 assist-uri în play-off.
În urma acestui succes, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 42 de puncte, la unul singur de FCSB, ocupanta locului 2, care va juca în această seară la Constanța, cu Farul, și la 6 de CFR Cluj, care s-a impus aseară la Voluntari, scor 1-0. Oltenii pun presiune pe FCSB, în condițiile în care cele două echipe se vor întâlni peste două etape, la Craiova.
De cealaltă parte, FC Argeș este codașa acestui play-off, cu 27 de puncte, având o singură victorie de când a început această fază a competiției. Piteștenii vor juca pe terenul FCSB-ului etapa viitoare, iar Craiova va primi vizita celor din Voluntari.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
IERI LA 10:48