Craiova a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică aproape tot meciul, după ce Alexandru Crețu, jucător transferat de la FCSB în această vară, a văzut două cartonașe galbene în decurs de 4 minute, în prima repriză.
Este al doilea eșec consecutiv pentru craioveni, după înfrângerea suferită pe terenul celor de la Farul Constanța în etapa trecută. Kehinde Fatai, Jafar Arias și Ahmed Said au înscris golurile argeșenilor, care sunt implicați în lupta pentru play-off.
Trupa pregătită de Andrei Prepeliță venea după două eșecuri consecutive, cu FCSB și Botoșani.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Craiova, la 14 puncte de CFR Cluj

Partida a început excelent pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf. Ante Roguljic a deschis scorul chiar în minutul 6 după o lovitură cu capul din centrarea lui Dan Nistor.
Deși oltenii începuseră foarte bine meciul, Crețu a fost eliminat în minutul 12, după ce a primit două galbene în decurs de 4 minute, iar argeșenii aveau să profite de avantajul omului în plus.
Kehinde Fatai a înscris primul gol în tricoul argeșenilor, astfel egalitatea a fost restabilită în minutul 42. Fostul jucător al Astrei a înscris cu capul după o centrare din partea lui Viana.
Trupa lui Andrei Prepeliță a presat în startul reprizei secunde, iar Jafar Arias i-a adus pe argeșeni în avantaj, după o greșeală comisă de Screciu. Oaspeții au atacat egalarea, iar Koljic și-a trecut în cont mai multe ocazii de a înscrie.
Citește și:
Viana și Said au încercat să închidă meciul în favoarea piteștenilor, însă Pigliacelli și-a salvat echipa în mai multe rânduri. Said a reușit, în cele din urmă, să înscrie golul 3 pentru gazde, după un contraatac la care au participat Meza Colli, Ișfan și Latovlevici.
2 minute mai târziu, în minutul 81, Dan Nistor a redus din diferență după un șut spectaculos de la marginea careului. S-a terminat 3-2 pentru piteșteni, iar în urma acestui rezultat, FC Argeș se află pe locul 9, cu 24 de puncte, în timp ce Craiova rămâne pe 3, cu 28 de puncte după primele 16 etape.
Oltenii se află la 14 puncte de liderul CFR, în timp ce gazdele sunt la un punct de locurile de play-off.
FC Argeș va merge la Arad etapa viitoare, în timp ce Craiova va juca cu FCSB, pe teren propriu.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00