Pauza competițională aduce cu sine multe schimbări de antrenori în Liga 1. Poate cea mai neașteptată despărțire a fost cea a lui Marius Croitoru de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani a plecat de la clubul la care a activat în ultimele 3 sezoane și se pare că o va prelua pe U Craiova 1948.
Cei de la Botoșani s-au mișcat repede și au decis deja cine va conduce echipa în sezonul viitor. Conform ziare.com, Laszlo Balint este alesul conducerii clubului moldovean. Mirel Rădoi, Mihai Teja și Corneliu Papură au fost pe lista largă a formației care a terminat pe locul 8 în stagiunea trecută, deși era aproape imposibil ca fostul selecționer să accepte o ofertă.
Citește și:
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 3 ORE

Laszo Balint, noul antrenor de la FC Botoșani

Laszlo Balint era liber de contract după ce afost demis de la UTA în ianuarie. Antrenorul de 43 de ani a fost curtat de mai multe echipe din țară și din străinătate în ultimele luni, dar nu s-a grăbit să ia o decizie, iar acum s-a hotărât să dea curs ofertei de la Botoșani. Potrivit sursei citate, acesta va fi prezentat la în zilele imediat următoare.
Laszlo Balint s-a făcut cunoscut în Liga 1 după ce a reușit să o readucă pe UTA pe prima scenă, după o pauză de 12 ani. În primul sezon (2020-2021), formația arădeană a terminat pe locul 10, dar în stagiunea trecută rezultatele au fost sub nivelul așteptărilor, asta în condițiile în care obiectivul era un loc de play-off, iar Balint a fost înlocuit cu Ionuț Badea.
Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus sunt celelalte echipe pe care le-a antrenat Laszlo Balint înainte de a ajunge la UTA.
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
IERI LA 15:07