FCSB poate considera că va juca acasă partida cu FC Voluntari, deoarece meciul din etapa cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 1 se va juca pe Arena Națională.
Din cauza faptului că se schimbă gazonul pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari nu poate evolua pe teren propriu, astfel încât conducerea clubului a decis ca partida cu FCSB să se joace pe cel mai mare stadion al țării.
Și stadionul Giulești a fost luat în calcul pentru această partidă, însă oficialii ilfoveni au motivat decizia de a juca pe Arena Națională datorită interesului mare pentru acest meci:
Romanian Liga I
România, pe "lista neagră" a FIFPro: "Șanse nule de a obține compensații"
ACUM O ZI
"Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.
Programată inițial pe stadionul Giulești ,întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător", a anunțat FC Voluntari pe contul de Facebook.
Citește și:

FCSB a rămas în cursa pentru titlu, după victoria de la Craiova

FCSB a rămas în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria de pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea a câștigat pe Ion Oblemenco grație golului marcat de Ivan Mamut în minutul 85.
Etapa viitoare, CFR Cluj va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, în timp ce FCSB va juca pe Arena Națională cu FC Voluntari.
În ultima etapă, FCSB și CFR Cluj au șanse foarte mari să joace cu titlu pe masă, dar locul în care se va disputa această partidă nu se cunoaște în acest moment.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
03/07/2022 LA 05:10
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
02/07/2022 LA 11:31