Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Voluntari-Rapid 0-0 / Rapid nu mai bate pe nimeni de șase etape

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/02/2022 la 22:23 GMT+2

Giuleștenii au obținut ultima victorie pe 10 decembrie 2021, 2-0 cu FC Argeș. FC Voluntari rămâne pe locul 3

Cristi Săpunaru

Credit imagine: Eurosport

FC Voluntari și Rapid București au terminat la egalitate marți seara, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, într-un meci din etapa a 25-a.
A fost un meci cu puține faze de poartă, în care giuleștenii au jucat mai bine în prima parte, fără a avea șanse mari de gol. Trupa lui Bergodi a avut o singură șansă mare de gol, în repriza a doua, dar portarul Horațiu Moldovan s-a opus salvator.
Și în meciul din tur, cele două echipe au terminat la egalitate, și tot 0-0.
Rapid a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie. Echipa bucureșteană a adunat doar 4 puncte, ultimul meci câștigat fiind în fața celor de la FC Argeș, pe 10 decembrie anul trecut. Rapid e pe locul 7, în afara play-off-ului, cu 35 de puncte, la egalitate cu Farul, echipa de pe 6, dar constănțenii au două meciuri mai puțin disputate.
FC Voluntari bifează al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere și rămâne pe podium. FC Botoșani s-a apropiat însă la doar două puncte distanță, 41 față de 43, moldovenii având și o restanță de disputat.

Pe un teren foarte prost, nu a intrat mingea în poartă!

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif a declarat după partidă la Digisport. ”A fost un meci foarte disputat, pe un teren foarte, foarte prost, sub nivelul primei ligi. Am stat bine în teren, dar nu a vrut să intre mingea în poartă. Am dominat clar prima repriză, în partea a doua au avut și ei vreo două șanse. Azi pot să spun că nu mi-au ieșit schimbările, e vorba și de inspirație. Cu UTA am avut, azi nu am fost inspirat”.
Tehnicianul giuleștean încă mai crede că echipa sa va prinde play-off-ul și nu-l sperie zvonurile conform cărora va fi schimbat.
”Mai avem șanse matematice la play-off, cât ele există vom da totul pe teren. Anul trecut am avut șanse mai mici și am reușit să prindem locul 6. Nu mă iau după zvonuri, sunt ultimul mohican, cum vreți să-mi spuneți, sunt în obiectivul clubului, sunt antrenorul echipei. Am făcut lucruri mărețe la Rapid, o nou-promovată”, a mai spus Mihai Iosif.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo