După eșecul dureros din derby-ul cu Rapid București, scor 0-1, Alexandru Crețu a fost aspru criticat și deja se vorbea despre plecarea acestuia. Chiar agentul lui Crețu a cerut ca înțelegerea dintre fotbalist și club să fie anulată.
Conducerea FCSB-ului a confirmat acum, pentru Digi Sport, că Alexandru Crețu nu mai face parte din lotul lui Edi Iordănescu. Cel mai probabil, despărțirea va fi oficializată în zilele următoare.
Fundașul a sosit în această vară la clubul roș-albastru, din postura de jucător liber de contract. Contractul era valabil pe 3 ani de zile.
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 9 ORE

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray de la FCSB

În ultima perioadă au existat multe discuții despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, însă lucrurile nu se concretizaseră și părea că totul a picat. Fotbalistul nevând nici măcar evoluții tocmai bune în startul noului sezon.
Doar că, în cele din urmă, cele două părți au ajuns la un consens. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat că s-a bătut palma pentru transferul lui Moruțan. Turcii vor achita 5,5 milioane de euro pentru mijlocașul român, plus alte bonusuri.
Pe lista de întăriri a FCSB-ului există trei fotbaliști până acum: Mihai Bordeianu, Gervin Ongenda și încă un atacant al cărui nume este necunoscut momentan.
Romanian Liga I
Adi Mutu dă de pământ cu brigada de arbitri de la U Craiova 1948 – FCSB: "Arbitraj șmecheresc"
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Roș-albaștrii lui Edi Iordănescu, victorie la limită pe "Ion Oblemenco"
ACUM 10 ORE