FCSB a ratat etapa trecută șansa de a se apropia de CFR Cluj, remizând surprinzător acasă cu U Craiova 1948. "Roș-albaștrii" au avut din nou această ocazie după ce campioana a făcut 0-0 cu UTA, iar de această dată jucătorii conduși de pe bancă de Mihai Pintilii (Toni Petrea este infectat cu Covid) au fost mult mai eficenți.
Partida din deplasare cu Academica Clinceni a fost una fără istoric, lucru de așteptat ținând cont de gravele probleme de la gruparea ilfoveană, ultima clasată. Cordea a deschis scorul în minutul 5, după o pasă a lui Olaru, iar apoi jocul a curs într-o singură direcție.
Citește și:
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02

FCSB, voctorie la pas cu Academica Clinceni

Tănase a dublat avantajul oaspeților în minutul 19, trimițând fără probleme în poartă o minge respinsă în față de Ureche după un șut al lui Cordea. Ilfovenii puteau reveni în joc în minutul 30, dar Vlad a avut o intervenție salvatoare la un șut al lui Moulin, survenit după o mare eroare a lui Crețu. La pauză putea fi 3-0, dar șutul lui Olaru din finalul primei reprize a nimerit transversale.
Repriza secundă a început ideal pentru oaspeți, arbitrul acordând penalty după un henț al lui Cmovs. Tănase a transformat cu siguranță, punând punctele la adăpost. FCSB a dominat în continuare și a mai avut câteva șanse mari de a marca, dar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca tabela să nu se mai modifice până la final.
FCSB a obținut astfel o victorie ușoară, lucru anticipat înaintea partidei. În urma acestui rezultat, echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la numai 6 puncte de CFR Cluj, iar lupta pentru titlu pare mai aprinsă ca niciodată. În etapa următoare FCSB va juca acasă cu Chindia Târgoviște, iar CFR se va deplasa la Mediaș.
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
20/05/2022 LA 10:49
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39