Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a făcut instrucție cu Academica Clinceni și s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj

Nicu Savin

Actualizat 09/02/2022 la 21:51 GMT+2

FCSB s-a impus categoric în partida din deplasare cu Academica Clinceni, scor 3-0. În urma acestui rezultat, gruparea din Berceni a redus din diferența față de liderul CFR Cluj, aceasta fiind acum de numai 6 puncte.

FCSB, Ianis Stoica

Credit imagine: facebook

FCSB a ratat etapa trecută șansa de a se apropia de CFR Cluj, remizând surprinzător acasă cu U Craiova 1948. "Roș-albaștrii" au avut din nou această ocazie după ce campioana a făcut 0-0 cu UTA, iar de această dată jucătorii conduși de pe bancă de Mihai Pintilii (Toni Petrea este infectat cu Covid) au fost mult mai eficenți.
Partida din deplasare cu Academica Clinceni a fost una fără istoric, lucru de așteptat ținând cont de gravele probleme de la gruparea ilfoveană, ultima clasată. Cordea a deschis scorul în minutul 5, după o pasă a lui Olaru, iar apoi jocul a curs într-o singură direcție.
Citește și:

FCSB, voctorie la pas cu Academica Clinceni

Tănase a dublat avantajul oaspeților în minutul 19, trimițând fără probleme în poartă o minge respinsă în față de Ureche după un șut al lui Cordea. Ilfovenii puteau reveni în joc în minutul 30, dar Vlad a avut o intervenție salvatoare la un șut al lui Moulin, survenit după o mare eroare a lui Crețu. La pauză putea fi 3-0, dar șutul lui Olaru din finalul primei reprize a nimerit transversale.
Repriza secundă a început ideal pentru oaspeți, arbitrul acordând penalty după un henț al lui Cmovs. Tănase a transformat cu siguranță, punând punctele la adăpost. FCSB a dominat în continuare și a mai avut câteva șanse mari de a marca, dar lipsa de concentrare la finalizare a făcut ca tabela să nu se mai modifice până la final.
FCSB a obținut astfel o victorie ușoară, lucru anticipat înaintea partidei. În urma acestui rezultat, echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la numai 6 puncte de CFR Cluj, iar lupta pentru titlu pare mai aprinsă ca niciodată. În etapa următoare FCSB va juca acasă cu Chindia Târgoviște, iar CFR se va deplasa la Mediaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo