După venirea lui Dică, roş-albaştrii au devenit o forţă pe piaţa transferurilor, după o vară mai degrabă modestă din punct de vedere al achiziţiilor.
Astfel, în ultima săptămână, FCSB a reuşit "înregimentarea" lui David Miculescu şi Bogdan Rusu, primul reprezentând cel mai scump transfer intern din ultimii ani (1,7 milioane de euro a primit UTA pentru transfer).
Dar lucrurile nu se opresc aici. Conducerea FCSB a confirmat azi, pentru playsport, că Eduard Radaslavescu (18 ani) şi pe Radu Boboc (23 de ani) au semnat cu echipa antrenată de Dică. În schimbul celor doi, Farul va primi suma de 900.000 de euro. Totodată, Hagi va păstra şi un procent dintr-un viitor transfer al acestora.
Romanian Liga I
Petrolul o învinge pe "U" Cluj în duelul nou-promovatelor. Ploieștenii, prima victorie din sezon
05/08/2022 LA 17:54
Radaslavescu este un mijlocaş ofensiv care poate juca şi ca vârf retras şi a evoluat sezonul trecut pentru trupa "Regelui" în 24 de meciuri. Probabil că nu va fi o soluţie de prim "11" pentru roş-albaştri, pentru moment, dar e un fotbalist de mare perspectivă.
În ceea ce îl priveşte pe Radu Boboc, situaţia se schimbă, el putând evolua direct titular, în banda dreaptă a defensivei. Extrem de polivalent, fotbalistul de 23 de ani poate juca şi în banda stângă, acolo unde Radunovic nu are un concurent pe post, în acest moment.

Dică a cerut întăriri la FCSB, după partida de aseară

Nicolae Dică a declarat imediat după meciul câștigat cu Dunajska Streda că mai are nevoie de jucători pentru a se lupta în toate competițiile. Chiar dacă nou-veniții s-au integrat bine, lotul este subțire și mai are nevoie de întăriri.
"Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis. Am încredere că ne vor ajuta în continuare. Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu conducerea și vom încerca să mai aducem fotbaliști", a spus Dică la finalul meciului.
FCSB poate lupta pe 3 fronturi dacă intră în grupele Conference League. Chiar dacă în Cupa României, Dică ar folosi o formulă cu mai multe rezerve, este nevoie de alți jucători ca urmare a jocurilor multe din campionat și Europa.
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23
Romanian Liga I
Radu Boboc și Eduard Radaslavescu, prezentați oficial de FCSB. Ce numere vor purta
05/08/2022 LA 09:54