Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a mai dat o lovitură: s-a înțeles cu Bilel Omrani! Este al 11-lea transfer al vicecampionilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/09/2022 la 17:12 GMT+3

FCSB și-a asigurat serviciile lui Bilel Omrani, cel care vine liber de contract după despărțirea de CFR Cluj din această vară. Atacantul vine să întărească linia ofensivă a roș-albaștrilor, care luptă pe trei fronturi în acest sezon.

Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
FCSB a anunțat transferul lui Bilel Omrani, fostul atacant de la CFR Cluj. Jucătorul născut în Franța este al treilea om important adus în această vară de FCSB pentru linia de atac, după David Miculescu și Andrea Compagno. Dacă pentru cei doi s-au plătit în total 3,2 milioane de euro, Omrani vine gratis după despărțirea de campioana României.
Chiar dacă s-a scris că Omrani va semna cu o echipă din Algeria, țara unde evoluează pentru națională, vârful s-a înțeles cu FCSB și vine să pună umărul la redresarea echipei în campionat.
Algerianul cu origini franceze este cotat la 1,6 milioane de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt. A jucat la naționalele U17, U18 și U19 ale Franței, dar a ales să joace pentru țara africană la seniori, unde are o singură selecție.
Atacantul în vârstă de 29 de ani a jucat la CFR Cluj între 2016 și 2022 și are în palmares 5 titluri de campion cu ardelenii. 208 apariții, 46 goluri și 42 assist-uri sunt statisticile fotbalistului care a câștigat 5 titluri de campion cu CFR și două Supercupe ale României.
20.000 de euro/lună va câștiga Omrani la FCSB, care a semnat contract până în vara lui 2023, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani.
Citește și:

Omrani este al 11-lea transfer al FCSB-ului din această vară

FCSB a mai avut tentative de a-l aduce pe Omrani, însă cele două părți nu s-au înțeles la bani, astfel că mutarea a rămas în așteptare. Jucătorul dorea un salariu de 600.000 de euro pe an, iar conducerea FCSB a oferit doar 480.000, ceea ce însemna o sumă de 40.000 de euro pe lună. Totul s-a întâmplat în luna iulie, iar oficialii bucureșteni păreau să renunțe la ideea aducerii sale.
FCSB a transferat 10 jucători în această vară, cap de listă fiind David Miculescu. Arădeanul a fost adus de la UTA pentru suma de 1,7 milioane de euro și s-a integrat destul de bine la vicecampioni. Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți nouă transferați.
FCSB joacă astăzi cu FC Voluntari și caută abia a doua victorie în Super Liga României, având doar un succes după 7 meciuri disputate. Joi, elevii lui Nicolae Dică vor da piept cu Anderlecht la București, într-un meci din etapa a doua a grupelor Conference Leagu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo