Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a obținut o victorie facilă cu Voluntari și s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj

Andrei Nicolae

Actualizat 11/04/2022 la 23:15 GMT+3

FCSB a învins FC Voluntari cu 4-0 în ultimul meci din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a profitat de eșecul echipei CFR Cluj la Universitatea Craiova (scor 2-3) și a redus diferența în fruntea ierarhiei, la 5 puncte, după o victorie fără probleme cu FC Voluntari, cu scorul de 4-0.
Întâlnirea de pe Arena Națională s-a simplificat repede, după ce Darius Olaru a deschis scorul în minutul 5. Apărarea formației pregătite de Liviu Ciubotariu a fost destul de naivă și a primit și golul doi, în minutul 26. Ianis Stoica este cel care a majorat avantajul pentru gazde.
Jocul a curs într-un singur sens, spre poarta echipei FC Voluntari, care a arătat ca o echipă prea mică pentru un play-off cu această ocazie. În repriza secundă, Florin Tănase a înscris și el două goluri și a închis tabela la 4-0.

FCSB este din nou la mâna propriilor rezultate pentru a câștiga titlul

FCSB venea după un eşec acasă, 0-2 cu Universitatea Craiova, iar acum va disputa două partide la rând în deplasare, cu CFR Cluj şi Farul. După ce s-a apropiat de lider, formația lui Toni Petrea este acum din nou la mâna propriilor rezultate, în tentativa de a câștiga titlul. Săptămâna viitoare, în Gruia, va avea o adevărată finală.
De partea cealaltă, FC Voluntari a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon.
"A fost nn joc foarte slab de partea noastră, am făcut multe greșeli. Am început practic de la 0-1, după un contraatac al adversarilor. Noi am primit rar goluri pe contraatac. Atât eu, cât și jucătorii mei am făcut greșeșil. Este un duș rece pentru noi. De când sunt la echipă nu am primit patru goluri. A fost o zi neagră pentru noi", a comentat Liviu Ciubotariu după partidă.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo