FCSB a învins FC Voluntari cu 4-0, într-un meci etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. A fost cea mai clară victorie a băieților pregătiți de Toni Petrea din 2022, iar speranțele la titlu au reînviat în cadrul echipei. Mai ales că totul depinde acum din nou de propriile rezultate.
Cu șase etape înainte de final, diferența dintre CFR Cluj și FCSB s-a redus la 5 puncte în fruntea ierarhiei. Iar în finalul sezonului mai sunt programate două partide între cele două formații. În următoarea etapă este prima confruntare, la Cluj.
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
IERI LA 07:52
"Aveam nevoie de cele 3 puncte pentru a ne apropia de cei de la CFR. Mai avem 6 meciuri, vom încerca să le câștigăm pe toate
Vom încerca să câștigăm la Cluj, să ne apropiem și mai mult în clasament și să fie o luptă mai interesantă în retur. Dacă vom câștiga la Cluj, ne putem gândi și la titlu, dar rămâne de văzut ce va fi acolo. Vom avea nevoie și de puțină șansă, dar cred că am putea câștiga.", a declarat Florin Tănase după joc.

FCSB a prins aripi. "Încercăm să câștigăm totul până la final și să ridicăm trofeul"

"Nu ne-a dat elan ce s-a întâmplat cu CFR Cluj. S-au încurcat de mai multe ori, dar nu am reușit să profităm. Acum am luat cele trei puncte și suntem la mâna noastră. Va fi un meci foarte greu, dar mergem încrezători și sper să facem un meci bun acolo. Încercăm să ne facem jocul și vom lupta până la final", a susținut Darius Olaru.
"Suntem fericiți și mergem la CFR să câștigăm. Încercăm să câștigăm totul până la final și să ridicăm trofeul. De ce nu, până la urmă suntem la mâna noastră, vom da totul. ", a comentat și Ianis Stoica.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
IERI LA 07:21
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
IERI LA 06:20