Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a realizat al doilea transfer al iernii! Toni Petrea a primit întăriri pe un post deficitar

Nicu Savin

Publicat 10/02/2022 la 18:37 GMT+2

FCSB a anunțat astăzi transferul lui Florin Achim, fundaș dreapta care a evoluat ultima dată la Academinca Clinceni.

Toni Petrea (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în această iarnă, perfectând, până azi, doar achiziția lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani. Astăzi, gruparea din Berceni a anunțat al- doilea transfer al iernii. Este vorba despre Florin Achim, un fundaș dreapta de 30 de ani, care și-a reziliat contractul cu Academica Clinceni la începutul acestui an.
"FCSB anunță că Florin Achim este noul jucător al echipei noastre.
Fundașul în vârstă de 30 de ani a semnat joi contractul și va purta tricoul cu numărul 21. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
Florin Achim este un jucător născut la 16 iulie 1991, în Baia Mare. Acesta a început fotbalul la Minaur Baia Mare și a trecut, de-a lungul carierei, pe la FC Maramureș, Astra 2 Ploiești, Săgeata Năvodari, Universitatea Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Bregalnica Stip (Macedonia de Nord), Hapoel Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. Pentru ultima echipă a evoluat de 128 de ori, reușind 4 goluri și 5 pase de gol", a fost anunțul făcut de FCSB pe contul oficial de Facebook.
Citește și:

Florin Achim, adus pentru a-i face concurență lui Valentin Crețu

Florin Achim a semnat doar până în vară cu FCSB și a fost adus pentru a fi dublura pe post pentru Valentin Crețu. Acesta rămăsese singurul fundaș dreapte de meserie din echipa lui Toni Petrea, după ce Denis Haruț nu s-a acomodat deloc și a fost împrumutat la FC Botoșani, formație de la care a fost transferat anul trecut pentru aproximativ 600.000 de €.
FCSB este în plină cursă de recuperare față de CFR Cluj și e nevoie ca Toni Petrea să aibă soluții de rezervă pentru orice jucător. Aseară, "roș-albaștrii" au câștigat categoric cu Academica Clinceni și s-au apropiat la 6 puncte de CFR.
Diferența s-ar putea reduce și mai mult până la finalul sezonului regulat, programul ardelenilor fiind mai greu la prima vedere. În runda următoare, FCSB va juca acasă cu Chindia, iar CFR se va deplasa la Mediaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo