Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalistul de la Petrolul dorit de Edi Iordănescu, șanse mici să ajungă la FCSB în această iarnă. Care sunt motivele

Alex Masgras

Actualizat 05/11/2021 la 14:14 GMT+2

FCSB se gândește deja la campania de transferuri din această iarnă, echipa roș-albastră interesându-se deja de câțiva jucători care pot ajunge la echipa condusă de Edi Iordănescu. Cu toate acestea, se pare că există șanse mici ca una dintre țintele tehnicianului roș-albastru să ajungă la echipă în această iarnă.

Edi Iordănescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

Edi Iordănescu caută să își întărească lotul în pauza competițională din această iarnă, iar tehnicianul FCSB-ului pare că deja și-a fixat anumite ținte. Printre cei remarcați de acesta se numără Valentin Țicu, căpitanul celor de la Petrolul Ploiești, potrivit Digi Sport.
Valentin Țicu, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre cei mai în formă jucători ai ligii secunde, prestațiile sale bune în tricoul "lupilor galben" aducându-i și convocări la naționala de U21 a României.
Potrivit sursei mai sus menționate, gruparea de pe stadionul Ilie Oană ar fi dispusă să îl lase pe căpitanul echipei să plece, dar pretențiile financiare s-ar ridica la cel puțin 500.000 de euro. În plus, Petrolul Ploiești se luptă la promovare în acest sezon, iar "lupii galbeni" își doresc ca tânărul fotbalist să rămână până la echipă până la finalul sezonului.

Antrenorul lui Petrolul îl vrea pe Țicu până la finalul sezonului

Chiar dacă Petrolul Ploiești ar fi dispusă să îl lase pe fundașul stânga să plece, antrenorul echipei. Nicolae Constantin, își dorește să se poate baza pe căpitanul echipei până la finalul sezonului. Ploieștenii se luptă și în acest an pentru promovarea în prima ligă, fiind pe primul loc după 12 etape din sezonul regulat, cu 33 de puncte.
De asemenea, Nicolae Constantin a spus că nu a auzit de vreo ofertă concretă din partea echipei lui Edi Iordănescu, iar speculațiile au apărut după o întâlnire între oficialii celor două echipe.
"Au fost discuții, dar la modul speculativ. S-a interpretat o întâlnire a președintelui nostru cu președintele de la FCSB, cu plecarea lui Vali Țicu. Nu cred că e nimic adevărat. Sincer vă spun, nici n-am încercat să am o discuție cu Vali pe treaba asta.
Îl cunosc pe Vali de când era copil, el a crescut aici, știe mai mult decât oricine ce înseamnă Petrolul. Nu e dator Petrolului, dar el trebuie să rămână aici și să promovăm. Promovăm și la vară vedem ce oferte vin. Evoluțiile bune de la Petrolul l-au adus în prim-planul echipei naționale de tineret. Valoarea lui va fi mult mai mare în vară dacă va juca bine aici și la naționala de tineret", a spus Nicolae Constantin pentru Digi Sport.
În cele 12 etape din acest sezon de Liga a 2-a, Valentin Țicu a reușit să marcheze de trei ori în tricoul Petrolului Ploiești, oferind și o pasă de gol.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo