Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB – Botoșani 3-1 | Toni Petrea revine cu victorie pe banca roș-albaștrilor

Romeo Ene

Publicat 21/11/2021 la 22:34 GMT+2

FCSB a învins Botoșani, scor 3-1, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. A fost primul meci după revenirea lui Toni Petrea pe banca gazdelor. Oaspeții au condus cu 1-0 până în minutul 77.

Florin Tănase

Credit imagine: Getty Images

De altfel, FCSB a făcut o primă repriză modestă, în care nu și-a creat ocazii de gol, iar oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 24, prin Christopher Braun.
Faza a plecat de la portarul Pap, care a trimis pentru Dawa, iar acesta i-a pasat lui Fili, care l-a găsit foarte bine pe Braun, iar germanul l-a învins pe Andrei Vlad.
Botoșani și-ar fi putut dubla avantajul în minutul 37, însă Țigănașu nu l-a putut învinge pe portarul FCSB-ului.

FCSB rămâne la 8 puncte de liderul CFR Cluj

Repriza a doua a fost mult mai "vie", iar ambele echipe și-au creat mult mai multe ocazii de a marca. De altfel, FCSB a forțat egalarea, însă șutul lui Tănase a fost blocat de Racovițan.
S-a jucat de la o poartă la cealaltă, iar ambele formații au avut foarte multe ocazii de a marca. Keșeru și Tănase au fost protagoniștii gazdelor, însă scorul a rămas 1-0 pentru Botoșani.
De cealaltă parte, Racovițan și Fili au fost cei mai periculoși oameni ai oaspeților. După un "ping-pong" de ocazii de ambele părți, FCSB a reușit egalarea în minutul 77, prin Valentin Gheorghe, care a înscris după un șut superb de la 17 metri.
Budescu a avut șansa de a închide partida în minutul 79, însă singur cu portarul a trimis pe lângă poarta apărată de Pap. 4 minute mai târziu, Ongenda i-a pasat lui Fili, care a scăpat, de asemenea, singur cu portarul, însă nu l-a putut învinge.
Citește și:
În minutul 86, Ianis Stoica a adus trupa lui Petrea în avantaj pentru prima oară în acest meci, după o centrare foarte bună din partea lui Constantin Budescu.
Florin Tănase a stabilit scorul final la ultima fază, iar FCSB a rezolvat partida în ultimul sfert de oră. S-a terminat 3-1, iar Toni Petrea revine cu victorie pe banca FCSB-ului.
În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2, cu 34 de puncte, la 8 puncte de liderul CFR, în timp ce Botoșani se află pe locul 5, cu 27 de puncte după primele 16 etape.
Pentru FCSB urmează duelul cu Universitatea Craiova din deplasare, în timp ce Botoșani va juca pe teren propriu cu Voluntari.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo