De altfel, FCSB a făcut o primă repriză modestă, în care nu și-a creat ocazii de gol, iar oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 24, prin Christopher Braun.
Faza a plecat de la portarul Pap, care a trimis pentru Dawa, iar acesta i-a pasat lui Fili, care l-a găsit foarte bine pe Braun, iar germanul l-a învins pe Andrei Vlad.
Botoșani și-ar fi putut dubla avantajul în minutul 37, însă Țigănașu nu l-a putut învinge pe portarul FCSB-ului.
Romanian Liga I
Farul - Rapid 2-0. Victorie fără emoții pentru formația lui Hagi
ACUM 11 ORE

FCSB rămâne la 8 puncte de liderul CFR Cluj

Repriza a doua a fost mult mai "vie", iar ambele echipe și-au creat mult mai multe ocazii de a marca. De altfel, FCSB a forțat egalarea, însă șutul lui Tănase a fost blocat de Racovițan.
S-a jucat de la o poartă la cealaltă, iar ambele formații au avut foarte multe ocazii de a marca. Keșeru și Tănase au fost protagoniștii gazdelor, însă scorul a rămas 1-0 pentru Botoșani.
De cealaltă parte, Racovițan și Fili au fost cei mai periculoși oameni ai oaspeților. După un "ping-pong" de ocazii de ambele părți, FCSB a reușit egalarea în minutul 77, prin Valentin Gheorghe, care a înscris după un șut superb de la 17 metri.
Budescu a avut șansa de a închide partida în minutul 79, însă singur cu portarul a trimis pe lângă poarta apărată de Pap. 4 minute mai târziu, Ongenda i-a pasat lui Fili, care a scăpat, de asemenea, singur cu portarul, însă nu l-a putut învinge.
Citește și:
În minutul 86, Ianis Stoica a adus trupa lui Petrea în avantaj pentru prima oară în acest meci, după o centrare foarte bună din partea lui Constantin Budescu.
Florin Tănase a stabilit scorul final la ultima fază, iar FCSB a rezolvat partida în ultimul sfert de oră. S-a terminat 3-1, iar Toni Petrea revine cu victorie pe banca FCSB-ului.
În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2, cu 34 de puncte, la 8 puncte de liderul CFR, în timp ce Botoșani se află pe locul 5, cu 27 de puncte după primele 16 etape.
Pentru FCSB urmează duelul cu Universitatea Craiova din deplasare, în timp ce Botoșani va juca pe teren propriu cu Voluntari.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Chindia – CFR 0-1 | Clujenii ajung la 6 victorii consecutive în Liga 1 după o greșeală de arbitraj
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Anunț important pentru suporteri! FCSB – Rapid, cu spectatori în tribune
ACUM 18 ORE