Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, doar egal acasă cu U Craiova 1948! "Roș-albaștrii" au egalat în prelungiri, după un meci nebun

Nicu Savin

Publicat 06/02/2022 la 21:56 GMT+2

FCSB și U Craiova 1948 au remizat pe Arena Națională, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1. Oltenii au condus în două rânduri, dar au fost de fiecare dată egalați, gazdele reușind să obțină un punt în prelungirile partidei, după un gol marcat de Keseru, din penalty.

Octavian Popescu și Darius Olaru, în duel cu Achim (FCSB - U Craiova 1948)

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a obținut numai o remiză în deplasarea cu CSU Craiova, astfel că FCSB se putea apropia la 6 puncte de lider dacă învingea U Craiova 1948. "Roș-albaștrii" s-au confruntat cu probleme legate de Covid-19 înaintea partidei, Toni Petrea numărându-se printre infectați, iar acest lucru s-a văzut și în jocul echipei.
Gazdele au dominat teritorial prima parte a meciului și au avut câteva ocazii bune de a deschide scorul, dar tânărul portar al oltenilor, Robet Popa, s-a aflat în zi de grație, intervenind excelent în fața lui Cordea, Viniciu sau Șut.
Oaspeții s-au ținut excelent de planul tactic, acela de a se apăra exact și a încerca să surprindă pe contraatac și în minutul 41 au dat lovitura. Valentin Crețu a pierdut o minge în propria jumătate, minega a ajuns la Bauza, care i-a pasat ideal pe Bălan, iar acesta nu l-a iertat pe Vlad din situație de 1 la 1.

FCSB - U Craiova 1948 2-2 | "Roș-albaștrii" au scos un punct în prelungiri

"Roș-albaștrii" au riscat totul în partea secundă, iar eforturile ofensive le-au fost răsplătite în minutul 66, când Oaidă a egalat după o pasă a lui Octavian Popescu. FCSB a forțat în continuare în încercarea de a-și apropia victoria, dar oltenii au revenit din nou în avantaj în minutul 76.
Belgianul William Baeten a executat direct pe poartă o lovitură liberă din unghi, iar Vlad a fost surprins și mingea a intrat în poartă. Ultimele 15 minute au reprezentat un adevărat asalt la poarta Craiovei, dar oltenii păreau că vor rezista. Nu au făcut-o însă decât până în al doilea minut al prelungirilor, când Ianis Stoica a scos o lovitură de la 11 metri, iar Keseru a executat cu sânge rece. În ultimele 3 minute, gazdele au presat, dar nu au reușit să înscrie și golul victoriei și s-a terminat 2-2.
Așadar, FCSB nu a reușit să profite de pasul greșit al CFR-ului, dar se poate declara mulțumită că a luat și un punct, ținând cont că acesta a fost obținut în prelungiri. Distanța dintre CFR și FCSB rămâne de 8 puncte, cu 6 etape rămase de disputat din sezonul regulat. De partea cealaltă, oltenii au scăpat printre degete o victorie mare și au ratat șansa de a trece peste Gaz Metan Mediaș în clasament, rămânând în continuare pe locul 14.
În etapa viitoare, FCSB va juca pe terenul Academicii Clinceni, iar U Craiova 1948 va primi vizita celor de la FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo