Dennis Man a fost vândut la Parma pentru 11 milioane de euro, devenind cel mai scump jucător plecat vreodată din România, Moruțan s-a vândut pentru 3,5 milioane de euro, în timp ce Nedelcu a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf, însă nu va fi păstrat din cauza randamentului.
Deși s-au obținut milioane de euro pentru acești jucători, FCSB avea ocazia de a mai încasa ceva bani din bonusuri, însă nu se va alege cu nimic după evoluțiile slabe ale celor trei, conform GSP.

FCSB rămâne fără bonusuri

Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 7 ORE
Dusseldorf, echipă din liga a doua din Germania, a renunțat la serviciile lui Dragoș Nedelcu, deși avea opțiunea de a-l transfera definitiv.
El era împrumutat până la vară în Germania, însă nu a mai fost păstrat și va fi, cel mai probabil, împrumutat în Liga 1.
Dusseldorf îl putea cumpăra pe Nedelcu pentru două milioane de euro, însă nici nu s-a pus problema în vreun moment ca această clauză să fie activată.
FCSB a plătit un milion și jumătate de euro pentru a-l transfera pe Nedelcu de la Viitorul, însă mijlocașul nu a confirmat și a fost cedat în liga a doua din Germania, acolo unde a fost mai mult rezervă.
10 meciuri a jucat Nedelcu pentru Fortuna Dusseldorf, fiind chemat de mai multe ori la echipa națională de Mirel Rădoi.
CITEȘTE ȘI:
Dennis Man a devenit cel mai scump jucător plecat vreodată din România, pentru 11 milioane de euro, iar alte 2 milioane de euro urmau să vină din bonusuri, care prevedeau ca Parma să se califice în cupele europene și să rămână în Serie A.
Nu numai că a retrogradat, dar Parma nu pare să fie implicată în lupta pentru promovare. Trupa la care evoluează și Valentin Mihăilă a debutat în 2022 cu o înfrângere, 0-1, pe teren propriu cu Frosinone, și se află doar pe locul 14, cu 23 de puncte, la 6 puncte de zona locurilor retrogradabile.
Dennis Man este mai mult rezervă la Parma, iar cifrele sale sunt modeste.
Într-o situație similară se află și Olimpiu Moruțan, care a fost cumpărat de Galatasaray pentru 3,5 milioane de euro, iar FCSB a mai încasat 600.000 după ce mijlocașul a evoluat în 15 partide pentru turci.
El a înscris 3 goluri în 18 partide, iar Galata se află într-o situație extrem de complicată, fiind pe locul 13, la 4 puncte de retrogradare. 1 milion de euro trebuia să primească FCSB în cazul în care Galatasaray obținea calificarea în grupele UEFA Champions League.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 13 ORE