Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - FC Argeș 2-1! Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 6 victorii consecutive în Liga 1

Nicu Savin

Publicat 31/10/2021 la 22:26 GMT+2

FCSB a câștigat cu 2-1 duelul cu FC Argeș din etapa a 14-a a Ligii 1. Piteștenii au deschis scorul, dar echipa lui Edi Iordănescu au reușit o revenire de senzație, Octavian Popescu și Valentin Gheorghe marcând într-un interval de numai 3 minute.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a avut mari probleme de lot în ultimele săptămâni, în special din cauza focarului de Covid-19 care a lovit din plin echipa din Berceni. Partida cu Farul din etapa trecută a fost amânată, iar echipa lui Edi Iordănescu nu s-a prezentat la meciul din Cupa României cu FC Voluntari, pierzând astfel la masa verde.
În aceste condiții gruparea "roș-albastră" nu mai jucase un meci de 2 săptămâni, iar acest lucru s-a văzut în duelul cu FC Argeș. Partida de la Buzău a început alert, iar argeșenii au fost aporape să primească un penalty în minutul 6. Centralul Antonie a arătat punctul du var după un duel între Cristea și Ișfan, dar după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte a întors decizia, dictând fault în atac.
FCSB a avut o ocazie uriașă de a deschide scorul în minutul 10, dar șutul lui Keseru a fost scos de pe linia porții de Tofan. Tănase a ratat și el o oportunitate bună în minutul 14, când a reluat cu capul pe poartă, dar Greab a reținut, aceasta fiind și ultima fază cu adevărat periculoasă din prima repriză.
Citește și:

FCSB - FC Argeș 2-1 | Echipa lui Edi Iordănescu are 6 victorii consecutive în Liga 1

Partea secundă a început tot sub semnul echilibrului, dar piteștenii au dezghețat tabela prin bulgarul Martin Raynov, care a marcat cu capul în minutul 62 în urma unui corner.
FCSB s-a aruncat în atac după primirea golului, iar rezultatele s-au văzut imediat. Octavian Popescu a profitat de o respingere greșită a unui fundaș advers și a egalat în minutul 68, cu un șut excelent plasat de la marginea careului.
Peste doar 3 minute, gazdele au trecut în avantaj, Valentin Gheorghe reluând cu capul în poartă o centrare de pe partea dreaptă a lui Crețu. Reluările au arătat că mingea a fost atinsă cu mâna de un fundaș al piteștenilor, astfel că dacă mingea nu ar fi ajuns în poartă s-ar fi dictat penalty.
Oaspeții au avut mai mult controlul pe final, dar nu au reușit să creeze mare pericol la poarta lui Vlad și FCSB a ieșit victorioasă.
Așadar, FCSB a obținut a 6-a victorie consecutivă în Liga 1 și este pe poziția a 3-a în clasament, la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj, dar cu un meci mai puțin disputat. Săptămâna viitoare, elevii lui Edi Iordănescu vor juca restanța cu Farul și ultimul meci din turul sezonului regulat, cu FC Voluntari, ambele meciuri urmând a fi disputate în deplasare.
Rezultatele etapei a 14-a din Liga 1
  • FC Botoșani - Farul 0-2
  • Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2
  • CFR Cluj - FC Voluntari 1-0
  • Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni 1-1
  • Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo 4-1
  • FCSB - FC Arșeș 2-1
  • UTA - Chindia Târgoviște - luni, ora 17:30
  • Rapid - U Craiova 1948 - luni. ora 20:30
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo