Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB – FC Argeș se joacă. Edi Iordănescu și patru jucători au revenit la antrenamente

Andrei Nicolae

Publicat 26/10/2021 la 10:19 GMT+3

FCSB înfruntă FC Argeș duminică, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Liga 1. Formația pregătită de Edi Iordănescu a fost nevoită să-și amâne partida din runda precedentă cu Farul și să spun "pas" la întâlnirea din Cupa României cu FC Voluntari din cauza unui focar de coronavirus.

Edi Iordănescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB se pregătește să-și reia activitatea normal, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19.
Din acest motiv, partida cu Farul din weekend-ul trecut a fost amânată, nu a avut un număr suficient de jucători pentru a înscrie pe foaia de joc. Iar pentru disputa cu FC Voluntari din Cupa României, în cadrul optimilor de finală, a fost nevoită să declare forfait.

FCSB a avut 15 jucători la primul antrenament din această săptămână

Antrenorul Edi Iordănescu (43 de ani) a ieșit la începutul acestei săptămâni din carantină și s-a întors la baza de pregătire a echipei FCSB din Berceni. De asemenea, Constantin Budescu, Cătălin Straton, Sorin Șerban și Adrian Șut au revenit și ei la ședințele de antrenament, susține Fanatik.
În aceste condiții, meciul cu FC Argeș, programat sâmbătă, nu mai este pus sub semnul întrebării.
Adrian Șut a fost plasat preventiv în izolare, fără să fi fost testat pozitiv, deoarece a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Acesta nu ar fi fost supus restricțiilor, dacă ar fi avut vaccinul făcut. Nici Constantin Budescu nu a fost testat pozitiv pentru cumplitul virus, însă a fost plasat în izolare după ce a prezentat simptome ca de răceală.
Constantin Budescu
Potrivit sursei citate, la primul antrenament după perioada de izolare, Edi Iordănescu a avut la dispoziție 15 jucători: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnoveanu.
FCSB s-a menținut pe podium în Liga 1, fiind pe locul 3, cu 24 de puncte, chiar dacă nu a jucat în ultima etapă. Cu un meci mai puțin disputat, echipa lui Edi Iordănescu este la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj, care aseară a învins Sepsi cu 2-0.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo