FCSB se pregătește să-și reia activitatea normal, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19.
Din acest motiv, partida cu Farul din weekend-ul trecut a fost amânată, nu a avut un număr suficient de jucători pentru a înscrie pe foaia de joc. Iar pentru disputa cu FC Voluntari din Cupa României, în cadrul optimilor de finală, a fost nevoită să declare forfait.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

FCSB a avut 15 jucători la primul antrenament din această săptămână

Antrenorul Edi Iordănescu (43 de ani) a ieșit la începutul acestei săptămâni din carantină și s-a întors la baza de pregătire a echipei FCSB din Berceni. De asemenea, Constantin Budescu, Cătălin Straton, Sorin Șerban și Adrian Șut au revenit și ei la ședințele de antrenament, susține Fanatik.
În aceste condiții, meciul cu FC Argeș, programat sâmbătă, nu mai este pus sub semnul întrebării.
Adrian Șut a fost plasat preventiv în izolare, fără să fi fost testat pozitiv, deoarece a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Acesta nu ar fi fost supus restricțiilor, dacă ar fi avut vaccinul făcut. Nici Constantin Budescu nu a fost testat pozitiv pentru cumplitul virus, însă a fost plasat în izolare după ce a prezentat simptome ca de răceală.
https://i.eurosport.com/2021/09/16/3221491.jpg
Potrivit sursei citate, la primul antrenament după perioada de izolare, Edi Iordănescu a avut la dispoziție 15 jucători: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnoveanu.
FCSB s-a menținut pe podium în Liga 1, fiind pe locul 3, cu 24 de puncte, chiar dacă nu a jucat în ultima etapă. Cu un meci mai puțin disputat, echipa lui Edi Iordănescu este la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj, care aseară a învins Sepsi cu 2-0.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00