După două eșecuri consecutive, FCSB era obligată să câștige cu FC Voluntari pentru a păstra ceva șanse în privința luptei la titlu. CFR o demolase pe Dinamo mai devreme și se distanțase la 16 puncte de FCSB, dar un succes al "roș-albaștrilor" cu Voluntari ar fi făcut ca diferența dintre ei și lider să fie de numai 7 puncte înainte de startul play-off-ului.
Prima mare ocazie a meciului le-a aparținut oaspeților. Rață a fose servit excelent de Ricardinho, dar nu a reușit să trimită în poartă dintr-o poziție excelentă. Ulterior, FCSB a preluat frâiele jocului, iar Cordea și Radunovic au trimis două șuturi periculoase, dar Popa a fost de fiecare dată la post.

FCSB - FC Volunatri 1-0 | Octavian Popescu a dus victoria la ultima fază

Romanian Liga I
Primii fotbaliști care pleacă de la FCSB după ratarea titlului în Liga 1! Anunțul oficialilor
ACUM 8 ORE
În repriza secundă, dominarea gazdelor a fost și mai evidentă. Octavian Popescu, în două rânduri, și Florin Tănase au trecut pe lângă deschiderea scorului, iar odată cu apropierea finalului precipitarea și-a spus cuvântul în jocul "roș-albaștrilor".
Cei de la Voluntari puteau da lovitura în minutul 84, dar Fulop l-a făcut mare pe Târnovanu, șutând destul de slab dintr-o poziție ideală. MEciul se îndrepta către un 0-0, dar Octavian Popescu nu a fost de acord. În ultimul minut al prelungirilor, tânărul mijlocaș a trimis un trasor de la aproximativ 25 de metri, care s-a oprit în plasa porții lui Popa.
Astfel, FCSB a obținut 3 puncte mari și va pleca în play-off și va porni în play-off la 7 puncte în spatele CFR-ului. Diferența este totuși mare, iar în sezoanele precedente s-a văzut că formația care are un avans la finalul sezonului regulat este mare favorită la titlu.
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
IERI LA 07:52
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
IERI LA 07:21