Oficialii clubului FCSB au întocmit o cerere oficială la finalul lunii iulie către CSA Steaua, pentru a putea închiria arena din Ghencea.
Răspunsul comandantului CSA, Ștefan Răzvan Bichir, a fost unul destul de neclar, nefiind nici pozitiv, nici negativ: "Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu"

Dacă nu merge în Ghencea, FCSB va încerca să joace pe stadionul lui Gică Hagi, de la Ovidiu

Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
ACUM 16 ORE
Acum, roș-albaștrii s-au pregătit cu o nouă cerere, mai concretă, dorind să închirieze stadionul exclusiv în weekend-ul 25-26 septembrie, când vor avea meci împotriva celor de la Academica Clinceni.
"Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA.
Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere.
Luni vom trimite această adresă, aștept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani. Dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfășoare jocurile altor echipe în afară celor de la CSA Steaua, care sunt beneficiarii de sume consistente de la bugetul de stat", a informat un oficial al FCSB.
În cazul în care răspunsul CSA nu va fi unul pozitiv, FCSB ia în calcul să evolueze la Ovidiu, pe stadionul lui Gică Hagi.Neavând posibilitatea să joace nici pe Arcul de Triumf.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga I
FCSB câștigă în prelungiri pe terenul Universității Craiova! Meci spectaculos cu 5 goluri în Bănie
ACUM 17 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, interesat de un jucător de la FCSB?! Anunț șoc în presa din Anglia
IERI LA 21:40