Oficialii clubului FCSB au întocmit o cerere oficială la finalul lunii iulie către CSA Steaua, pentru a putea închiria arena din Ghencea.
Răspunsul comandantului CSA, Ștefan Răzvan Bichir, a fost unul destul de neclar, nefiind nici pozitiv, nici negativ: "Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu"

Dacă nu merge în Ghencea, FCSB va încerca să joace pe stadionul lui Gică Hagi, de la Ovidiu

Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 7 ORE
Acum, roș-albaștrii s-au pregătit cu o nouă cerere, mai concretă, dorind să închirieze stadionul exclusiv în weekend-ul 25-26 septembrie, când vor avea meci împotriva celor de la Academica Clinceni.
"Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA.
Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere.
Luni vom trimite această adresă, aștept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani. Dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfășoare jocurile altor echipe în afară celor de la CSA Steaua, care sunt beneficiarii de sume consistente de la bugetul de stat", a informat un oficial al FCSB.
În cazul în care răspunsul CSA nu va fi unul pozitiv, FCSB ia în calcul să evolueze la Ovidiu, pe stadionul lui Gică Hagi.Neavând posibilitatea să joace nici pe Arcul de Triumf.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Cupa Mondială FIFA
Pe cine au mizat fotbaliștii de la FCSB că va câștiga Cupa Mondială din Qatar. Ironia lui Compagno
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit în Anglia! Anunțul făcut de oficialii roș-albaștrilor
06/12/2022 LA 17:20