Articol scris de Dani Morar
Bogdan Rusu și David Miculescu, cei transferați recent de FCSB, au fost titulari în meciul din Conference League câștigat cu 1-0 de bucureșteni și au avut evoluții mulțumitoare, fără a reuși, totuşi, faze remarcabile. Cu toate acestea, lotul este destul de subțire, Dică neavând soluții pentru dublarea fiecărei poziții din teren.
Antrenorul vicecampionei așteaptă noi transferuri și a vorbit deja cu conducerea în acest sens. După plecarea lui Florin Tănase, Florinel Coman a ieșit accidentat și este suspect de ruptură musculară, astfel că atacul are serios de suferit. Darius Olaru nu este într-o formă excelentă, iar Tavi Popescu nu a găsit încă drumul spre gol în noul sezon. Cei intrați de pe bancă nu au adus mari plusuri în joc și o eventuală intrare în grupele europene ar umple calendarul roş-albaştrilor pentru această toamnă, astfel că este nevoie de forțe proaspete.
Romanian Liga I
Petrolul o învinge pe "U" Cluj în duelul nou-promovatelor. Ploieștenii, prima victorie din sezon
05/08/2022 LA 17:54
"Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis. Am încredere că ne vor ajuta în continuare. Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu conducerea și vom încerca să mai aducem fotbaliști", a spus Dică la finalul meciului.
FCSB poate lupta pe 3 fronturi dacă intră în grupele Conference League. Chiar dacă în Cupa României, Dică ar folosi o formulă cu mai multe rezerve, este nevoie de alți jucători ca urmare a jocurilor multe din campionat și Europa.

Florinel Coman e suspect de ruptură musculară

"Mbappe" Coman a ieșit la pauza meciului, dar nu jocul slab a făcut ca el să fie înlocuit. Cu evoluții bune în primele meciuri din acest sezon, Florinel a acuzat înțepături în zona coapsei și a pus pe jar suflarea roș-albastră, fiind suspect de ruptură musculară. O accidentare urâtă, unde recuperarea ar putea dura mai multe luni, iar recidivele în aceste cazuri sunt destul de dese.
Coman a fost unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, dar accidentările i-au dat mari bătăi de cap în ultimele două sezoane. Cotat la 3 milioane de euro și ajuns la 24 de ani, atacantul are toate șansele să prindă un transfer în străinătate dacă jocul său va continua să se îmbunătățească.
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23
Romanian Liga I
Radu Boboc și Eduard Radaslavescu, prezentați oficial de FCSB. Ce numere vor purta
05/08/2022 LA 09:54