Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, pas greșit în Liga 1! Băieții lui Toni Petrea, doar egal cu CS Mioveni în deplasare

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2022 la 21:52 GMT+2

FCSB a ratat șansa în această șansă de a se apropia de liderul din Liga 1, CFR Cluj, după ce a remizat cu CS Mioveni în etapa cu numărul 27.

FCSB

Credit imagine: Eurosport

FSCB nu a reușit să obțină cele 3 puncte în această seară pe terenul celor de la CS Mioveni. Edjouma, ajuns în lotul lui Toni Petrea în urmă cu o săptămână de la Botoșani, a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni încă din minutul 7, însă Ionuț Balaur le-a stricat bucuria roș-albaștrilor chiar la ultima fază a primei reprize, când a marcat în poarta lui Vlad din 4 metri.
Chiar dacă oaspeții au controlat jocul și au avut posesia, elevii lui Toni Petrea nu au reușit să preia conducerea pe tabelă. Cu un meci în plus, FCSB se află acum la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, pe locul al doilea. CS Mioveni, de partea cealaltă, urcă o poziție, până pe 12, cu 28 de puncte după 27 de meciuri disputate. Pentru FCSB urmează meciul cu Farul Constanța, iar apoi duelurile cu FC Argeș și FC Voluntari în Liga 1. De partea cealaltă, CS Mioveni se va duela în etapele viitoare din Liga 1 cu FC Botoșani, CS U Craiova și UTA Arad.

CS Mioveni – FCSB 1-1 | Echipele de start

  • CS Mioveni: Popescu – Garutti, Iacob, Balaur – Rădescu, Dumitriu, Vereș, Burnea – Dat, Rusu, Buziuc. Rezerve: Sima, Șerbănică, Panait, Sanoh, Raicea, Coșereanu, Mitrea, Blănaru, Tomczyk. Antrenor: Pelici
  • FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Șerban – Olaru, Edjouma, Tănase – Cordea, Ianis Stoica, Octavian Popescu. Rezerve: Târnovanu, Miron, Șut, Dumiter, Burlacu, Gheorghe, Popescu, Perianu, Oaidă. Antrenor: Petrea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo