Ondrasek a ajuns în această vară în Liga 1, însă a fost tras pe linie moartă imediat după prima partidă disputată la FCSB. În total, atacantul a adunat doar 110 minute în tricoul roș-albastru!
Conducerea FCSB-ului a anunțat prima oară despărțirea de atacantul ceh după eliminarea extrem de rușinoasă din Conference League, unde a fost trimisă acasă de Șahtior Karagandy, în turul 2 preliminar.

Ondrasek, out de la FCSB

Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
ACUM O ZI
Conform surselor Gazetei Sporturilor, contractul dintre FCSB și Zdenek Ondrasek a fost reziliat astăzi. Pentru a accepta despărțirea, atacantul a solicitat plata tuturor salariilor până în iarnă, dar cei de la FCSB nu au acceptat așa ceva. În urma negocierilor s-au înțeles la plata a 4 salarii, în valoare totală de 80.000 de euro.
Ondrasek a mai jucat de-a lungul carierei pentru Budejovice, Tromso, Wisla Cracovia, Caslav, FC Dallas și Viktoria Plzen.
Ultima oară, vârful a evoluat la Plzen, unde a jucat din septembrie 2020, timp în care a strâns 36 de meciuri și a marcat de 7 ori.
150.000 de euro a achitat FCSB pentru transferul lui Ondrasek.
După dezastrul cu Karagandy, roș-albaștrii au ajuns la al 4-lea sezon în care nu reușesc să atingă grupele unei competiții europene.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
19/01/2022 LA 06:31