Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB s-a despărțit de Ondrasek după doar 110 minute jucate! Câți bani a pierdut clubul

Razvan Circeag

Actualizat 03/08/2021 la 13:53 GMT+3

Atacantul ceh Zdenek Ondrasek și-a reziliat contractul cu FCSB și va părăsi formația antrenată de Dinu Todoran după doar câteva minute jucate.

FCSB s-a despărțit de atacantul Ondrasek

Credit imagine: Eurosport

Ondrasek a ajuns în această vară în Liga 1, însă a fost tras pe linie moartă imediat după prima partidă disputată la FCSB. În total, atacantul a adunat doar 110 minute în tricoul roș-albastru!
Conducerea FCSB-ului a anunțat prima oară despărțirea de atacantul ceh după eliminarea extrem de rușinoasă din Conference League, unde a fost trimisă acasă de Șahtior Karagandy, în turul 2 preliminar.

Ondrasek, out de la FCSB

Conform surselor Gazetei Sporturilor, contractul dintre FCSB și Zdenek Ondrasek a fost reziliat astăzi. Pentru a accepta despărțirea, atacantul a solicitat plata tuturor salariilor până în iarnă, dar cei de la FCSB nu au acceptat așa ceva. În urma negocierilor s-au înțeles la plata a 4 salarii, în valoare totală de 80.000 de euro.
Ondrasek a mai jucat de-a lungul carierei pentru Budejovice, Tromso, Wisla Cracovia, Caslav, FC Dallas și Viktoria Plzen.
Ultima oară, vârful a evoluat la Plzen, unde a jucat din septembrie 2020, timp în care a strâns 36 de meciuri și a marcat de 7 ori.
150.000 de euro a achitat FCSB pentru transferul lui Ondrasek.
După dezastrul cu Karagandy, roș-albaștrii au ajuns la al 4-lea sezon în care nu reușesc să atingă grupele unei competiții europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo