CFR Cluj a trebuit să tragă din greu pentru a câștiga în această rundă la FC Voluntari, cu 1-0. În schimb, urmăritoarele ardelenilor au obținut victorii facile. U Craiova a surclasat mai devreme FC Argeș în deplasare cu scorul de 4-0. În încheierea etapei, FCSB a avut la rândul ei un meci mai simplu la Ovidiu cu Farul și s-a impus cu 4-0
Formația lui Toni Petrea și-a asigurat victoria încă după primele 45 de minute, când a încheiat cu un avantaj consistent, 3-0. La fel ca și în jocul recent cu U Craiova, defensiva lui Gică Hagi a fost visătoare, în orice caz nu de nivelul unui joc din play-off.

FCSB, demonstrație cu Florin Tănase în prim-plan

Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02
Omul meciului a fost Florin Tănase, care a marcat 3 din cele 4 goluri, primele două în prima parte. A mai înscris Darius Olaru pentru scorul de 2-0.
Așadar, după rezultatele din această rundă, situația la vârf a rămas neschimbară, în ceea ce privește diferența de puncte. CFR Cluj este lider cu 48 de puncte, fiind urmată de FCSB – 46 puncte și Universitatea Craiova – 42 puncte.
"Primul hattrick, sunt fericit că am reușit asta. Am avut un început de meci dificil. Cred că dacă nu marcam primul gol, era dificil, pentru că ei ne dominau și noi nu stăteam prea bine în teren. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa.
Mai avem 4 meciuri foarte dificile, dar trebuie să o luăm pas cu pas pentru că nu am realizat nimic. Cred că acel prim gol a schimbat soarta partidei, pentru că alergam cam mult după minge. Sunt fericit că am reușit să dau 18 goluri, dar trebuie să le mulțumesc colegilor pentru că fără ei nu reușeam asta.
Nu contează atât de mult titlul de golgheter, mă interesează cel de campion al României. Rămâne de văzut dacă vor juca un rol important cei de la Craiova", a spus Florin Tănase după meci, potrivit Digi Sport.
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
20/05/2022 LA 10:49
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39