La meciul din etapa cu numărul 11 din Liga 1 dintre Chindia Târgoviște și FCSB, echipa antrenată de Edi Iordănescu a apărut cu un nou sponsor. Principalul sponsor al echipei, City Insurance, se confruntă cu grave probleme financiare și se apropie de faliment. În caz în care acest lucru se va întâmpla, FCSB va pierde cele 1,5 milioane de euro din contractul de sponsorizare.
După aceste vești, a apărut un nou sponsor pe tricoul echipei antrenate de Edi Iordănescu, Walter Tosto SpA, o companie care produce produse pentru mașinării industriale. Logo-ul noului sponsor de la FCSB a apărut pe umărul stând al tricourilor.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55

FCSB, victorie în ultimele minute contra Chindiei Târgoviște

FCSB a obținut cu greu victoria pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, după ce s-a impus în minutul 90+7, grație lui Constantin Budescu, care a executat cu fără probleme lovitura de la 11 metri primită de echipa lui Edi Iordănescu în prelungiri.
FCSB a jucat în superioritate numerică aproape tot meciul, după ce Kocic a văzut direct cartonașul roșu în urma unui fault la Vali Crețu. Chiar și în aceste condiții, FCSB-ului i-a fost greu să găsească golul victoriei, Edi Iordănescu acuzând și modul în care "gazdele" au tras de timp în repriza a doua.
În acest moment, FCSB se află pe locul al doilea în Liga 1, după 11 etape, cu 21 puncte, la 6 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează însă să joace în această etapă cu Gaz Metan Mediaș. Echipa lui Emil Săndoi, Chindia Târgoviște, se află pe locul 10, cu 13 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33