Fotbalul românesc va avea parte de un meci cum rar s-a văzut în ultimii ani în țară, în Liga 1. Dincolo de miză, partida Universitatea Craiova – FCSB va avea parte și de un stadion arhiplin, de o atmosferă incendiară, cu 30.000 de suporteri.
Sunt toate șansele ca meciul programat duminică, de la ora 19:30, pe "Ion Oblemenco", în cadrul etapei a 8-a din play-off, să se dispute cu casa închisă. Încă de la începutul săptămânii, clubul a anunțat: "Peluza Sud a fost pusă la vânzare pentru primul sold out 100% după doi ani. Toți pentru Știința!"

Fierbe Bănia! Meciul Craiova – FCSB va fi cu sold out. "Hai cu ele în 'Vulcan'!"

Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
ACUM 17 ORE
Biletele s-au vândut în aceste zile atât la diverse puncte din Craiova anunțate de club, dar și online, pe platforma Eventim. În acest ultim caz mai sunt bilete disponibile doar la Peluza Sud.
Interesul pentru acest joc este enorm în Bănie, din moment ce echipa a revenit cu șanse la titlu, chiar dacă acestea sunt foarte mici. Astfel, stadionul va fi "îmbrăcat" în alb și albastru la întâlnirea cu FCSB. "Duminică seara colorăm tot stadionul în alb-albastru! Steagurile, eșarfele și fularele fac parte din arsenalul vostru. Hai cu ele în 'Vulcan'!", și-a îndemnat clubul suporterii.
Universitatea este la 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj și la 4 puncte în spatele formației FCSB. Iar în următoarele două etape le va înfrunta pe ambele. Pentru a spera la titlu, Craiova trebuie să obțină 6 puncte din cele 2 întâlniri. Totodată, are nevoie și de jocul rezultatelor:
  • CFR să nu câștige mai mult de două puncte din jocurile cu FC Argeș și FCSB. La ora la care va avea loc întâlnirea cu FCSB, Craiova va ști deja dacă mai are șanse la titlu, pentru că disputa FC Argeș – CFR are loc cu o zi mai devreme.
  • FCSB să nu câștige mai mult de 4 puncte din meciurile cu FC Voluntari și CFR.
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
IERI LA 19:30