Va fi primul meci oficial pentru cei doi și primul din Liga 1 din acest an, iar Dinamo are nevoie de puncte ca de aer.
Stoican are de gestionat o situație foarte grea la Dinamo. "Câinii" se află pe locul 15, direct retrogradabil, după 21 de etape, acumulând 12 puncte.
Mai mult decât atât, Stoican trebuie să se descurce fără golgheterul echipei, Deian Sorescu, ce a fost vândut în Polonia, la Rakow, pentru 800.000 de euro. Dinamo și-a restructurat lotul în această iarnă după ce au plecat și au venit mai mulți jucători.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
ACUM 5 ORE

Stoican, în fața debutului la Dinamo

Noul antrenor al lui Dinamo și noul team-manager au vorbit despre transferurile care vor veni în Ștefan cel Mare în următoarele zile, care vin să acopere posturile deficitare: "Cei care vor veni, nu ne vom opri aici, trebuie să luăm deciziile corecte, nu vreau să transferăm, de dragul de a veni jucători, să nu fim atenți la toate calitățile pe care le arată. Cred că un rol important sau un lucru important, ca orice jucători care va veni la Dinamo, trebuie să aibă calitatea de a lăsa ultima energie pe teren.
Nu mă interesează doar să fie tehnici, important ce fac în momentele grele, trebuie să îi analizăm atât de atent, sunt multe imagini cu ei ca și calități, dar acolo nu arăta și lucrurile rele. Trebuie să luăm meciurile întregi, să vedem și ce fac greșit. Am nevoie de jucători care joacă fotbal și nu este ușor.
Caut atacant, Ivanovski are 3 galbene, dacă ia galben, va fi suspendat la meciul cu FCSB. Mijlocaș ofensiv, defensiv, tot ce se poate. Portar, suntem în discuții cu mai mulți jucători, trebuie să îi analizăm, Am ochit țintele, am fixat un plafon salarial, trebuie să ne gândim ce putem aduce.", a declarat antrenorul lui Dinamo, la conferința de presă.
Citește și:
Florin Răducioiu a precizat că se află în discuții cu mai mulți jucători pentru venirea la Dinamo, iar săptămâna viitoare vor mai veni 3 sau 4 care să ajute la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare: "Cu sigurantă, vor mai vei jucători, pe posturile menționate de Flavius, nu va putem da detalii, sunt și eu în discuții cu ei, in maximă transparență cu Flavius, în funcție de ce caracteristici dorește, săptămâna viitoare vor mai veni maxim 3-4 jucători. Au fost propuși de mine, alți manageri, suntem în biroul nostru și luăm deciziile care sperăm să fie cât mai bune și eficiențe.
Este mereu vorba un pariu, suntem presați de timp, dar vreau să cred că vom face alegerea cea mai bună. Mergem cu acești băieți la Pitești, o echipă foarte bună, a primit puține goluri, o echipa solidă, mergem să câștigăm meciul ăsta, asta trebuie să fie spiritul de echipă, de determinare și de a da totul pe teren, mergem să abordeze dezinvolți, dar corelată cu această forță de luptă.
Asta trebuie să fie spiritul lui Dinamo, sunt convins că fanii vor fi alături de noi. Cel mai important este meciul de la Pitești, apoi vă repet, săptămâna viitoare vor mai veni niște jucători și vom încheia mercato.", a precizat noul team-manager al lui Dinamo.
FC Argeș – Dinamo se joacă mâine, 21 ianuarie, începând cu ora 20:00, iar dinamoviștii încearcă să obțină primul succes din deplasare în acest sezon, acolo unde au 10 înfrângeri din 10 meciuri.
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
IERI LA 19:30