Flavius Stoican este omul ales de conducerea lui Dinamo pentru a redresa situația dezastruoasă a echipei. Mircea Rednic a fost demis în urma rezultatelor dezastruoase și a diferendelor cu oficialii și jucătorii, iar acum "alb-roșii" pornesc la un nou drum.
Dinamo este penultima în Liga 1, dar sistemul competițional (înjumătățirea punctelor) păstrează vii speranțele că gruparea din Ștefan cel Mare va fi pe prima scenă și în următorul sezon. De acest lucru este convins și Stoican, care a mărturist că este conștient de situația delicată în care a preluat clubul, dar că este încrezător că împreună cu jucătorii o va scoate la capăt.
"Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo. Fiindcă în această situație primează binele clubului. Cu atât mai mare e ambiția mea. Promisiuni sunt ușor de spus din gură, eu atât vreau: să muncesc alături de jucători! Pentru mine ei sunt cei mai importanți.", a spus Stoican pentru gsp.ro.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Citește și:

Flavius Stocian: "Suporterii or să fie mulțumiți de ceea ce vom arăta pe teren"

Stoican a încercat să-și apropie suporterii, care în marea lor majoritate au fost nemulțumiți de înlăturarea lui Rednic. Noul antrenor al "câinilor" i-a asigurat pe fani că vor vedea un alt Dinamo din 2022, subliniind importanța acestora în cadrul clubului.
"Suporterii sunt și ei la fel de importanți precum jucătorii. Nu vreau să mi se răstălmească vorbele: jucătorii sunt primii soldați, din teren, ai clubului, fanii sunt armata lui Dinamo. Și unii, și alții sunt importanți. Dacă jucătorii joacă, iar eu trebuie să-i fac să joace, suporterii or să fie mulțumiți de ceea ce vom arăta pe teren. Că așa, din vorbă, toți promitem și suntem buni! Ei, jucătorii, sunt la Dinamo, suporterii ce așteaptă? Fotbal! Atunci să le dăm fotbal!", a menționat Stoican.
Vorbind despre întărirea echipei în această iarnă, Stoican a spus că speră ca Dinamo să poată lua sub formă de împrumut câțiva jucători de la Dinamo Kiev, demers pe care și Rednic îl avea în plan: "O să am o discuție și cu nea Mircea Lucescu, am înțeles că vrea să ajute. Avându-l antrenor atât timp la Șahtior Donețk, cu atât mai mare este încrederea. Știu sigur că dumnealui e un sufletist și un om care ajută mereu. Acum, să vedem cum va putea."
Flavius Stoican este la al 3-lea mandat pe banca lui Dinamo. Antrenorul de 45 de ani a mai pregătit echipa din Ștefan cel Mare în perioadele septembrie 2013 - martie 2014 și martie - mai 2015.
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41