Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Flavius Stoican crede în salvarea lui Dinamo: "Sunt convins că această echipă nu va retrograda"

Romeo Ene

Actualizat 09/02/2022 la 14:01 GMT+2

Dinamo a pierdut cu 4-0 la Botoșani și se află pe locul 15, la 11 puncte de ultimul loc de baraj, însă Flavius Stoican este convins că va reuși să-i salveze pe "câini" de la retrogradare.

Flavius Stoican, la amicalul dintre Dinamo și Popești Leordeni

Credit imagine: facebook

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a susținut astăzi conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova, ce va avea loc mâine, în etapa a 25-a a Ligii 1.
Tehnicianul lui Dinamo nu se bucură de cele mai bune rezultate la trupa din Ștefan cel Mare. Cu Stoican pe bancă, Dinamo a pierdut la Argeș, scor 1-2, cu FCSB pe teren propriu, 0-3, iar la Botoșani cu 4-0.
Deși dinamoviștii au parte de un lot total schimbat față de sfârșitul anului trecut, rezultatele sunt aceleași, iar retrogradarea reprezintă o reală amenințare. Mai mult decât atât, liderii DDB s-ar fi săturat de Flavius Stoican și au luat legătura cu Dusan Uhrin, pentru a prelua postul.
Uhrin a fost antrenorul care a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare în sezonul trecut.

Flavius Stoican are încredere în jucători: "Diferența de valoare între echipe nu este mare"

Deși Dinamo se află în cel mai dificil moment din istorie, Flavius Stoican a precizat că știa unde vine, însă este de părere că jucătorii pe care îi antrenează au potențial, iar Dinamo se poate salva de la retrogradare, care ar fi prima din istoria clubului: "Când nu sunt rezultate, oamenii caută soluții. Până când nu este o soluție clară, sunt aproape de băieți, sunt convins că această echipă nu va retrograda. Merg pe dorința lor de a reuși. Știu că au potențial, timpul este inamicul nostru, dar cred în dorința lor de a salva echipa de la retrogradare.
Diferența de valoare între echipe nu este mare, diferențele o fac anumite fracțiuni de secundă, nu mi-am făcut un calcul, vreau să facem puncte, începând cu cei de la Craiova. Toată lumea îi dau favoriți, dar ca și număr de puncte, ne gândim să câștigăm, întâlnim și adversari buni, sper să nu mai facem greșeli.
Prin evoluția noastră, vrem să schimbăm realitatea viitorului, acum este spre retrogradare, prin ceea ce facem, trebuie să schimbăm această realitate. Este cea mai grea provocare, nu a fost o situație confortabilă. A fost greu și am venit. Oamenii nu mai cred, asta este realitate, eu încerc să o schimb. Mulți nu mai cred, oamenii din fotbal nu mai cred, nu trebuie noi să cedăm. Chiar cred că pot salva, voi face tot ce îmi stă în putință. Indiferent cine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda", a declarat Stoican, la conferința de presă.
CITEȘTE ȘI:
Dinamo a obținut doar 12 puncte după 24 de etape și se află pe locul 15, direct retrogradabil, cu 6 etape înainte de terminarea sezonului regular. Trupa lui Stoican nu a mai obținut o victorie pe teren propriu din decembrie 2021, de la meciul cu Chindia Târgoviște.
De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine să câștige în Ștefan cel Mare pentru a-și consolida locul de play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo