Flavius Stoican a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei dintre UTA Arad și Dinamo, care va avea loc mâine.
Dinamoviștii au suferit o nouă umilință etapa trecută, 1-6 cu Universitatea Craiova, pe teren propriu, iar meciul de la Arad ar putea fi ultimul pentru Flavius Stoican pe banca trupei din Ștefan cel Mare.
De alfel, bilanțul antrenorului pe banca dinamoviștilor este foarte slab. Cu Stoican pe bancă, Dinamo a pierdut toate cele 4 meciuri, primind 15 goluri și reușind să înscrie doar două.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 9 ORE
Trupa din Ștefan cel Mare se află pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte după 25 de etape, la 10 puncte de ocupanta ultimului loc de baraj, Gaz Metan Mediaș.
De altfel, dinamoviștii au beneficiat de faptul că medieșenii au fost depunctați din cauza datoriilor acumulate.

Flavius Stoican: "Suntem în genunchi"

Antrenorul luii Dinamo este conștient de faptul că meciul cu arădenii ar putea fi ultimul pe banca lui Dinamo. De altfel, în ultimele zile se discută despre plecările lui Stoican și Mureșan de la Dinamo, din cauza rezultatelor nefericite din 2022:
"La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt. Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune: Flavius, e nevoie de un declic, atunci «sănătate»!
Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum de mine, nu o s-o fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic că e mai bine să plec, în secunda 2 plec. A venit Ionuț Badea și a scos 4 puncte. UTA e o echipă bună, are un jucător foarte bun, pe Roger, care poate să facă diferența. Încercăm să dăm goluri, să ne ajutăm unii pe alții, jucătorii pe portar, portarul pe jucători. E stadion alb-roșu la UTA, să ne gândim că jucăm acasă. Nu cedăm, indiferent de situație. Am încredere în băieți. Este important să credem în forțele noastre. Am ajuns în situația asta pentru că nereușitele lor s-au cumulat, au fost criticați, pe bună dreptate, și asta le-a afectat moralul.
O să vedem mâine (n.r. – duminică) dacă jucătorii și-au revenit. Am avut discuții cu ei, e important să nu ne doboare problemele pe care le avem. Totul este mental. Trebuie să gândim așa: astăzi ne-am născut, ni s-a dat o minge și jucăm fotbal", a declarat antrenorul lui Dinamo, la conferința de presă.
CITEȘTE ȘI:
UTA Arad - Dinamo se joacă duminică, începând cu ora 17:00.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
IERI LA 10:48