Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Flavius Stoican, mesaj încrezător înaintea meciului cu FCSB: "Va fi un alt meci față de tur"

Romeo Ene

Publicat 29/01/2022 la 15:39 GMT+2

Flavius Stoican a susținut astăzi conferința de presă premergătoare derby-ului dintre Dinamo și FCSB, care se va disputa mâine, începând cu ora 20:00, iar antrenorul dinamovist are încredere că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv.

Flavius Stoican, la amicalul dintre Dinamo și Popești Leordeni

Credit imagine: facebook

Dinamoviștii au nevoie de puncte ca de aer, fiind pe locul 15, cu 12 puncte după 22 de etape, iar Stoican este concentrat 100% pe duelul ce va avea loc în Ștefan cel Mare.
Noul tehnician al dinamoviștilor a debutat cu o înfrângere, 1-2 pe terenul lui FC Argeș, etapa trecută.
Dinamo a arătat mai bine comparativ cu ultimele meciuri de anul trecut, dar nu a fost suficient. A avut atitudine, a avut și ocazii, dar FC Argeș a speculat momentele cheie și a păstrat toate cele trei puncte.
CITEȘTE ȘI:

Stoican avertizează: "FCSB-ului nu îi va fi ușor"

Antrenorul "câinilor" este convins că echipa sa va face o figură frumoasă în derby și îi va face viață grea FCSB-ului. El a anunțat, de asemenea, două debuturi la Dinamo, doi jucători veniți în această săptămână, Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov: "Ne așteaptă un meci interesant, așteptat de mulți oameni de fotbal, sper să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul jocului așteptat de toți suporterii. Nu ne va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși.
Emoții pozitive, mă gândesc cât de mult va ține ritmul Rodriguez, Ivanov în care eu cred, au venit în această săptămână, mă gândesc când îi voi introduce, în ce moment, dacă conducem, dacă suntem conduși, la meci egal, acestea sunt gândurile mele. Preocuparea e să ne găsim identitatea, încă o căutăm, campionatul e în plină desfășurare.
O să fie motivați, peste 100%, rămâne că și ei prin calitățile pe care le au, să arate și pe teren, motivație există. Să fiți convinși de acest lucru, să fiți convinși că Fcsb-ului nu îi va fi ușor mâine. Specialiștii îi dau favoriți pe cei de la Fcsb, la mare glumă, în echipa de bază din toamnă nu mai sunt decât 2 jucători, Torje și Răuță, atunci s-a pierdut cu un om mai puțin, a fost un duel echilibrat până atunci. A fost un roșu luat de Filip, poate prea ușor, Dinamo a jucat în 10, mâine va fi un alt meci.
Mental suntem pregătiți, am avut meci cu Argeș, nu am fi meritat să pierdem, suntem la același nivel cu adversarii, singura preocupare a mea, e ce fac cu cei veniți în ultimele zile, nu aș vrea ca să risc ceva medical, să iasă cu rupturi, că nu putem duce ritmul, trebuie să fiu atent la aceste detalii", a declarat antrenorul lui Dinamo, în cadrul conferinței de presă.
picture

Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1

Dinamo – FCSB se joacă mâine, începând cu ora 20:00, pe stadionul "Dinamo", iar la meci vor asista aproximativ 5000 de spectatori, 30% din capacitatea stadionului, din cauza restricțiilor pandemice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo