Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Flavius Stoican, prima reacție după ce a preluat Dinamo de la Rednic: "Ați tras biletul câștigător!"

Irina Aldea

Publicat 21/12/2021 la 19:28 GMT+2

Mircea Rednic a fost în această seară demis de la Dinamo, prin vocea administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan. În locul "Puriului" a fost numit în funcția de antrenor Flavius Stoican.

Flavius Stoican. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă.
Drept urmare, oficialii clubului l-au demis pe Mircea Rednic și l-au desemnat, în cadrul aceluiași comunicat, pe Flavius Stoican în funcția de antrenor. Gazeta Sporturilor anunță că Stoican s-a arătat deschis în cadrul negocierilor de azi să preia clubul, chiar dacă echipa e într-o situație imposibilă.

Flavius Stoican a preluat Dinamo de la Mircea Rednic

"Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1. Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!", a declarat Stoican pentru sursa citată.Flavius Stoican, fost jucător la Dinamo (2002-2003 şi 2007-2008), a pregătit în două rânduri echipa bucureşteană, 2013-2014 şi 2015, dar a fost şi antrenor al formaţiei secunde a clubului.
În acest sezon, Stoican a fost antrenor la FC U Craiova în doar patru partide în luna octombrie. El le-a mai pregătit în carieră pe Minerul Valea Copcii, CSM Şcolar Reşiţa, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti şi ACS Viitorul Târgu Jiu.
Premier League Today

Comunicatul emis de Dinamo azi. Demiterea lui Rednic, numirea lui Stoican

"Subsemnatul, Mureşan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în Bucureşti, str. Ştefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de şedinţă pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de şedinţă pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, în vederea informării opiniei publice, a creditorilor şi a participanţilor la procedură, vă aducem la cunoştinţă următoarele:
1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) şi Domnul Mircea Rednic şi-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. - în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican", se arată în comunicatul FC Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo