Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo! Mesajul transmis la conferință

Romeo Ene

Actualizat 05/01/2022 la 18:00 GMT+2

Flavius Stoican a fost prezentat astăzi la Dinamo ca antrenor principal în cadrul unei conferințe de presă. Alături de Stoican, Dinamo l-a prezentat și pe Florin Răducioiu, care a devenit noul team-manager al echipei.

Florin Raducioiu Flavius Stoican Iuliu Muresan

Credit imagine: facebook

Pe plan sportiv, Dinamo traversează cele mai dificile momente din istorie. "Câinii" au terminat 2021 pe locul 15, cu 12 puncte după 21 de etape, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al dinamoviștilor, a luat decizia de a-l demite pe Mircea Rednic din cauza rezultatelor nefavorabile.
Flavius Stoican a fost numit antrenorul lui Dinamo, iar tehnicianul are misiunea de a-i salva pe "câini" de la retrogradare, misiune ce se anunță a fi extrem de complicată, ținând cont de parcursul echipei din acest sezon.
Citește și:

Mesaj optimist al lui Stoican

Noul antrenor al lui Dinamo revine în Ștefan cel Mare pentru a-l treilea mandat, ultima oară antrenându-i pe "câini" în urmă cu 6 ani, atunci când a fost demis. El va încerca să transmită o altă stare de spirit echipei. De asemenea, tehnicianul a anunțat câțiva dintre jucătorii care vor rămâne în Ștefan cel Mare: "În ceea ce privește concurența, contracandidatele, diferența de valoare nu este mare, printr-o schimbare de spirit, entuziasm în rândul jucătorilor, vom avea bucurii după meciuri. Toate astea cred că ne stă la îndemână în ceea ce privește staff-ul și jucătorii, fără asta suporterii nu vor avea motive de bucurie. Încerc să fac lucrurile să funcționeze, așa cum îmi doresc.
Îmi place ca atunci când antrenez o echipă, să fim 22 de jucători, plus 3 copii. E important să evaluăm corect ceea ce înseamnă lotul actual. Sunt 38, atunci e important ca cei nu s-au comodat, nu pot să spun lucruri mai dure, au nevoie de timp. Jucătorii care nu s-au acomodat, nu au avut timp la dispoziție, nici noi nu putem aștepta la infinit, nu este aliatul nostru.
Am analizat jucătorii care au evoluat, am făcut o listă împreună cu Radu și Mureșan, o să vedem în ce condiții o să ne despărțim. În funcție de ce rămâne, suntem atenți la posturile deficitare, nu sunt 2 pe post, vom analiza, vom trage linie. Avem un număr de jucători în atenția noastră, nu e corect să dau nume, altfel există posibilitatea să îi pierdem, licităm pentru ei. Când vom decide că îl vrem pe X, vă vom anunța.
Vor rămâne Filip, Matei, Sorescu, eu am vorbit cu Filip, l-am întrebat dacă își dorește să continue la Dinamo, a fost un răspuns simplu și sec, a spus Da. Îmi pun bazele în el, în ceea ce privește evoluția pe anumite posturi, în funcție de problemele care pot apărea, din cauza adversarului, dar eu când eu cer că el să joace portar, trebuie să joace. Am avut o discuție cu o parte dintre suporteri, oamenii după discuția respectivă, au fost optimiști, rămâne să demonstrez.
Evoluția lui Filip poate fi mult mai bună, cred în potențialul lui, știu ce fel de om este.", au fost câteva dintre declarațiile oferite de Stoican în cadrul conferinței de presă.

Răducioiu revine la Dinamo după aproape 15 ani

Florin Răducioiu este noul team-manager al lui Dinamo, fiind dorit în cadrul clubului Dinamo încă de la venirea lui Mircea Rednic pe banca echipei, în luna octombrie. Fostul atacant a venit cu încredere, având ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare: "Prezentul nu este prea frumos, m-am reîntors dupa atâția ani la Dinamo. Evident, sunt bucuros și o să încerc să-l ajut pe Flavius. S-a vorbit despre o stare de spirit, cred ca asta e foarte important. Timpul este inamicul nostru, avem nevoie de rezultate. Cred că rezultatele se pot obține prin această stare de spirit. Sunt convins că echipa va reuși cu noul antrenor. Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț.
Îmi plac mai mult faptele, nu vorbesc foarte mult. E foarte important acest început, partea a doua a campionatului. Contează faptele, care se pot obține prin muncă, prin perseverență, printr-o mentalitate de învingător. Sunt sigur că Mister (n.r. Flavius Stoican) le va transmite asta băieților.
Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare.
Sunt un tip optimist. În ultimele meciuri, am avut și ghinion. Din punctul meu de vedere, echipa a avut mari probleme de atitudine. Vor fi jucători care vor pleca, alții vor veni, toată lumea trebuie să ajute acest club. Îmi plac aceste provocări, această misiune, care cred că este aproape imposibilă.", a fost mesajul lui Florin Răducioiu, noul team-manager al dinamoviștilor.
Dinamo a perfectat primul transfer din această iarnă, fundașul central Florin Patriche, iar dinamoviștii vor debuta în 2022 pe terenul lui FC Argeș, pe 21 ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo