Dinamo București a intrat de câteva ore în "era" Mircea Rednic. "Puriul" este la al cincilea mandat la gruparea din Ștefan cel Mare, dar acesta este și cel mai dificil. În ultimele 7 runde, echipa a marcat un singur gol și a primit 20.
Florin Prunea a analizat echipa într-o intervenție televizată la Digi Sport și a pus "diagnosticul", Dinamo are în acest moment cel mai slab lot din Liga 1.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Florin Prunea a analizat situația de al Dinamo: "Are cel mai slab lot din Liga 1"

"Nu prea mai avem ce să comentăm, pentru că asta e valoarea lotului lui Dinamo acum. Te uiți pe teren, te uiți pe bancă, nu sunt prea multe de comentat.
Eu eram sigur că așa se va întâmpla pentru că e mare diferență de valoare. Dinamo, în momentul de față, are cel mai slab lot din Liga 1. Cu tot ce s-a adus, pentru că ce s-a adus în ultimele săptămâni, se vede.
Jucătorii au nevoie de timp de pregătire, de adaptare. Vă dau un exemplu: Itu, care vine de la CFR Cluj, o echipă puternică din toate punctele de vedere. A jucat și forțat de regula U21, să recunoaștem.
Jucătorii tineri, când dau de jucători cu experiență și valoare, cresc mai repede. Nu este cazul la Dinamo. Dar ne uităm plecând din poartă, la Iliev, care totuși este un plus. Itu, de când a venit, trebuie să se adapteze, a venit la un club cu probleme, din toate punctele de vedere.
Lumea se așteaptă la multe de la el, dar poate mai mult, încă nu s-a adaptat, mai are nevoie de timp. Apoi Torje s-a accidentat, e normal după o perioadă de inactivitate", a comentat Florin Prunea pentru sursa citată.

"Giafer poate să crească dacă are lângă el un adevărat fundaș central"

Apoi, fostul portar al echipei naționale a trecut la Deniz Giafer, tânărul fundaș eliminat în ultima etapă de campionat cu Universitatea Craiova (0-5).
"Asta cu cartonașele vine tot de la lipsa de experiență, cum este copilul ăsta, Giafer, care poate să crească, dar dacă are lângă el un adevărat fundaș central. Mă uit cum au crescut Lupescu, cu Rednic, cu Andone, aveai ce să înveți de la ei, că erau niște repere. Pe lipsa aceasta de experiență, apar și aceste lucruri", a explicat Florin Prunea la Digi Sport Special.
Mircea Rednic a preluat Dinamo după 7 înfrângeri la rând în Liga 1, echipa fiind azi pe locul de retrogradare, poziția a 15-a.
"Situația în care e Dinamo m-a convins să vin. Nu din cauza mea am plecat de la Dinamo. M-au chemat tot în situații dificile, am format o echipă și apoi nu mi-au prelungit contractul. Problema e că după ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o", a spus Rednic după ce a fost confirmat oficial ca antrenor, fiind citat de gsp.ro.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00