Dinamo a arătat mai bine în meciul de la Pitești comparativ cu ultimele de anul trecut, dar nu a fost suficient. A avut atitudine, a avut și ocazii, dar FC Argeș a speculat momentele cheie și a păstrat toate cele trei puncte.
Acum, "câinii" o întâlnesc pe FCSB, pe stadionul "Dinamo", iar oaspeții pornesc cu prima șansă, lucru pe care îl susține inclusiv team manager-ul dinamoviștilor, Florin Răducioiu.
Dinamo se află pe locul 15, cu 12 puncte, în timp ce FCSB este pe 2, cu 48 de puncte.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 20 ORE

Florin Răducioiu, realist: "Sunt mult mai buni decât noi"

Răducioiu a recunoscut pentru Telekom Sport superioritatea FCSB-ului, dar este convins că Dinamo va arăta atitudine, concentrare, fiind o echipă ce poate învinge pe oricine, dar poate pierde cu oricine în Liga 1, deși rezultatele nu sunt de partea "câinilor" pregătiți de Flavius Stoican.
"Hai să fim realişti, sunt favoriţi, sunt mult mai buni decât noi, însăşi locul din clasament spune asta în mod clar, forţele sunt total diferite pe teren.
Cu mare atenţie, cu mare concentrare, cum de fapt am spus şi la Piteşti, şi mai multă luciditate din partea jucătorilor noştri, cred că putem obţine un rezultat pozitiv.
E clar că sunt favoriţi, dar mie îmi convine aşa. Vreau o echipă foarte atentă, concentrată, lucidă, vreau o echipă care să profite de ocaziile pe care le are şi să le fructifice. Mă aştept la o forţă şi o dârzenie ieşite din comun, mare concentrare. Nu avem nimic de pierdut şi suntem o echipă care poate să învingă pe oricine, dar poate să şi piardă cu oricine", a declarat Răducioiu, pentru sursa citată.
CITEȘTE ȘI:
Prezent la conferința de presă susținută de antrenorul echipei, Flavius Stoican, Răducioiu consideră în continuare că Dinamo - FCSB este un derby, fiind de părere că echipa sa are nevoie și de o doză de noroc: "Un meci pe care îl consider în continuare un derby al României, în ciuda faptului că poziţia noastră în clasament este cea pe care o ştie toată lumea. Rămâne totuşi un joc în care, mai ales după cel din tur, băieţii noştri vor să îşi ia o revanşă. Ne dorim să câştigăm acest meci, ne dorim să fim foarte agresivi. Este un meci însă ca toate celelalte, pentru că sunt trei puncte puse în joc. Noi avem nevoie de puncte, ne aşteptăm la un meci frumos pe care evident ne dorim să îl câştigă. Cred că avem nevoie şi de o doză de noroc", a precizat team manager-ul lui Dinamo.
Dinamo – FCSB se joacă mâine, începând cu ora 20:00, pe stadionul "Dinamo", iar la meci vor asista aproximativ 5000 de spectatori, 30% din capacitatea stadionului, din cauza restricțiilor pandemice.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM O ZI