Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Răducioiu, tot mai aproape de revenirea la Dinamo! Ce funcție va ocupa fostul mare jucător

Nicu Savin

Publicat 27/12/2021 la 17:38 GMT+2

Florin Răducioiu va fi prezentat la Dinamo în cursul acestei săptămâni, în ultimele zile din 2021, acesta urmând să ocupe funcția de director sportiv la formația din Ștefan cel Mare.

Florin Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Viviana Moraru
În urmă cu o lună, la lansarea platformei Dinamowin, Florin Răducioiu anunța că revenirea sa la Dinamo este ,,iminentă” și se va întâmpla în cel mai scurt timp. Însă din acel moment, nu s-a mai precizat nimic cu privire la acesta, plecarea lui Rednic și venirea lui Stoican fiind în centrul atenției în ultima perioadă. Lucrurile par a se clarifica, și Răducioiu este așteptat să semneze un contract cu Dinamo în cel mai scurt timp, anunță Fanatik.ro.
Fostul mare atacant acordă o mână de ajutor echipei, în cel mai dificil moment din istoria sa, Dinamo clasându-se pe penultimul loc, la 7 puncte de U Craiova 1948, formația de pe locul de baraj. ,,E iminent, iminent am spus despre venirea la Dinamo. Vreau să dau o mână de ajutor, ştiu ce am de făcut. În momentele dificile ajuţi echipa ta de suflet, eu am crescut acolo, după Revoluţie am plecat. Răspund prezent acestei provocări. Să nu ne grăbim, vedem zilele astea”, declara Răducioiu în urmă cu o lună.
Citește și:
Răducioiu revine pentru a pune umărul la salvarea lui Dinamo
Florin Răducioiu revine la Dinamo într-un moment, din punct de vedere sportiv și financiar, total opus față de prima sa aventură în calitate de director sportiv, din sezonul 2006-2007. Acela este un sezon de neuitat pentru fanii alb-roșilor, echipa reușind să câștige ultimul titlu de campioană, după numai puțin de 13 victorii consecutive reușite în startul stagiunii. Totodată, formația obținea și calificarea în primăvara europeană din Cupa UEFA, fiind eliminați de Benfica.
În prezent, în această situație dramatică în care se află, Dinamo are nevoie de oameni de fotbal, oameni competenți, care să se implice cu adevărat. O eventuală venire a lui Răducioiu, alături de numirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor, după demiterea lui Mircea Rednic, ar putea aduce un suflu proaspăt în cadrul echipei, care mai are de disputat 9 partide până la încheierea sezonului regular.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo