Florin Tănase își dorește de câțiva ani să plece în străinătate, dar pretențiile finaniciare exagerate ale celor de la FCSB au făcut de fiecare dată ca atacantul să rămână în Liga 1. Când clubul din Berceni ar fi acceptat să-i dea drumul, ghinionul a jucat un rol esențial.
Agentul jucătorului, Ljubliana Nedelcu, a dezvăluit că în urmă cu câteva luni Tănase putea ajunge la Angers. Francezii erau hotărâți să-l achiziționeze pe român, dar nu au primit suma cerută pe un atacant din lot, astfel că tranzacția a picat în ultima clipă.
"Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta", a dezvăluit impresarul Liubliana Nedelcu pentru as.ro.
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 11 ORE
Citește și:

Florin Tănase, spre țările arabe

Cel mai probabil, Tănase va ajunge în țările arabe în această iarnă. Conform ultimelor informații acesta are o ofertă de la Al-Ain (Emiratele Arabe Unite), formație care e gata să-i ofere un salariu colosal.
Tănase joacă la FCSB din 2016, fiind atunci transferat de la Viitorul (actuala Farul). În cei 5 ani petrecuți în tricuol "roș-albastru", atacantul a câștigat un singur trofeu, Cupa României în sezonul 2019-2020. În stagiunea trecută, Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de goluri marcate.
Ajuns la 26 de ani, Tănase este conștient că va prinde cu greu un transfer la un club din fotbalul care contează, astfel că ar prefera să meargă în Golf, unde s-ar realiza din punct de vedere material. Eventuala sa plecare la Al Nasr ar fi o pierdere pentru echipa națională, unde atcantul a fost o prezență constantă atunci când a fost apt. Istoria recentă a demonstrat că jucătorii care evoluează în acea parte a lumii nu dau randamentul scontat atunci când vin sub tricolor, lucru de înțeles ținând cont de marile diferențe între fotbalul de acolo și cel european.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21