Rapid București a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, în derby-ul etapei a cincea a Ligii I. Meciul, la care au asistat circa 40.000 de spectatori, a fost unul extrem de tensionat, un duel al orgoliilor, cu multe tatonări, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune. În minutul 39, Vinicius (FCSB) a înscris în propria poartă.
În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Belu (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi de arbitrul Barbu. În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 13 puncte și se află pe locul 2. De cealaltă parte, FCSB rămâne cu opt puncte și ocupă locul 4.

Florin Tănase, dezamăgit după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid

Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
01/12/2021 LA 11:02
"Nu sunt multe de zis. Din păcate am pierdut, nu meritam altceva după părerea mea. Felicitări Rapidului. Și-au dorit victoria și au obținut. Nu au fost superiori. Cred că am dominat mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare. Este greu, am mai spus-o, nu jucăm ceea ce trebuie după părerea mea.
Eram conștienți că nu o să fie ușor, dar mă așteptam să creștem în evoluție, dar nu se întâmplă. Nu cred că presiunea din tribune a contat, pur și simplu nu jucăm ce trebuie. Nu am nicio explicație, întrebați antrenorul. Dacă nu se va schimba ceva, va fi același lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament, important este că nu jucăm ce trebuie. Lucrurile merg în jos", a spus Florin Tănase la interviul de după meci.
Au evoluat următoarele echipe:
  • FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;
  • FCSB: Vlad - V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Pun totul pe seama neșansei!" Ce a spus Florin Tănase după remiza dintre România și Islanda
11/11/2021 LA 22:09
Romanian Liga I
Încă un jucător de la FCSB, OUT de la meciul cu CS Mioveni! Cine revine în lotul roș-albaștrilor
15/10/2021 LA 11:35