Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Tănase nu-i mai dă nicio șansă Craiovei la titlu, dacă FCSB câștigă derby-ul din weekend

Andrei Nicolae

Actualizat 25/11/2021 la 15:58 GMT+2

Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă duminică, în cel mai tare meci al etapei a 17-a din Liga 1. Florin Tănase a prefațat derby-ul, cu implicații în lupta pentru titlu.

Florin Tănase FCSB

Credit imagine: Getty Images

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, joi, că Universitatea Craiova, adversara din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, nu va mai avea nicio șansă la titlu dacă va pierde întâlnirea de duminică seara.
"Sper să facem un joc la fel de bun cu Universitatea Craiova şi în deplasare și să ne întoarcem de acolo cu cele trei puncte. Cu siguranță va fi dificil, deoarece ei trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat față de lider. Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio șansă. De aceea cred că va fi un meci foarte dificil", a afirmat Tănase, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al clubului.

Florin Tănase a remarcat evoluția echipei FCSB din jocul tur cu Universitatea Craiova

"În tur a fost un meci foarte bun pentru noi, ținând cont că am avut și foarte mulți suporteri alături. Cred că ei ne-au împins de la spate și am reușit în final să câștigăm cu un asemenea scor (n.r. - 4-1). Era bine pentru toată lumea și ca acest meci (n.r. - returul de la Craiova de duminică) să se joace cu suporteri în tribune", a adăugat atacantul.
Echipa de fotbal FCSB întâlnește, duminică, de la ora 20:30, în deplasare, formația Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.
În acest moment, cele două formații ocupă locurile 2-3 în clasament. FCSB are un avans de 6 puncte față de formația din Bănie. La rândul ei, are un handicap de 8 puncte față de liderul CFR Cluj. Punctele se înjumătățesc însă la începerea play-off-ului
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo