Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, joi, că Universitatea Craiova, adversara din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, nu va mai avea nicio șansă la titlu dacă va pierde întâlnirea de duminică seara.
"Sper să facem un joc la fel de bun cu Universitatea Craiova şi în deplasare și să ne întoarcem de acolo cu cele trei puncte. Cu siguranță va fi dificil, deoarece ei trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat față de lider. Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio șansă. De aceea cred că va fi un meci foarte dificil", a afirmat Tănase, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al clubului.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55

Florin Tănase a remarcat evoluția echipei FCSB din jocul tur cu Universitatea Craiova

"În tur a fost un meci foarte bun pentru noi, ținând cont că am avut și foarte mulți suporteri alături. Cred că ei ne-au împins de la spate și am reușit în final să câștigăm cu un asemenea scor (n.r. - 4-1). Era bine pentru toată lumea și ca acest meci (n.r. - returul de la Craiova de duminică) să se joace cu suporteri în tribune", a adăugat atacantul.
Echipa de fotbal FCSB întâlnește, duminică, de la ora 20:30, în deplasare, formația Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.
În acest moment, cele două formații ocupă locurile 2-3 în clasament. FCSB are un avans de 6 puncte față de formația din Bănie. La rândul ei, are un handicap de 8 puncte față de liderul CFR Cluj. Punctele se înjumătățesc însă la începerea play-off-ului
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33