Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman a revenit pe teren după 4 luni de pauză. Mărturisirile jucătorului după FCSB – Rapid

Andrei Nicolae

Publicat 15/12/2021 la 23:33 GMT+2

Florinel Coman a intrat pe teren în minutul 65 al derby-ului FCSB – Rapid, iar după joc a declarat că perioada de pauză forțată a însemnat și cel mai greu moment de până acum.

Florinel Coman FCSB

Credit imagine: Getty Images

Revenirea lui Florinel Coman pe teren la derby-ul FCSB – Rapid (scor 3-1) a reprezentat unul dintre momentele importante ale întâlnirii de miercuri seara. Jucătorul nu mai jucase de 4 luni și a fost introdus în minutul 65, în locul lui Octavian Popescu.
La finalul jocului, Coman a considerat că victoria echipei sale a fost meritată. El a privit acest rezultat și ca o revanșădupăînfrângerea din tur, cu 1-0.
"A fost un meci foarte frumos, cred că am dominat cap-coadă, am obținut o victorie meritată. Am fost în jumătatea lor mai tot timpul. Suntem bucuroși, așteptam această revanșă, suntem într-o formă foarte bună și sper să câștigăm și cu Sepsi", a declarat Florinel Coman după meci, potrivit digisport.ro.

Florinel Coman: "Nu am ritm, am făcut opt antrenamente, trebuie să fac o pregătire"

Florinel Coman a precizat apoi că ultimele luni, în care a stat departe de gazon din cauza unei pubalgii, au fost dificile, iar acum are nevoie de pregătirea de iarnă pentru a se pune la punct cu condiția fizică.
"Acesta a fost cel mai greu moment, am suferit o intervenție chirurgicală. Nu am ritm, am făcut opt antrenamente, trebuie să fac o pregătire. Nu sunt un puști, pot să joc într-un derby. Trebuie să aștept pregătirea de iarnă și să dau drumul la treabă", a declarat Florinel Coman.
FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care are un meci mai puțin disputat, iar Florinel Coman a vorbit despre diferențele dintre cele două candidate la campionat.
"CFR e o echipă stabilă, o echipă matură. Noi suntem copii, clubul nostru are pe cine să vândă, ei n-am văzut să vândă ceva. Sperăm să luăm campionatul, asta ne lipsește", a concluzionat Florinel Coman.
CFR Cluj va evolua joi, în deplasare, cu Farul Constanța.
Program Premier League etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo