Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că în perioada următoare vor avea loc consultări pentru schimbarea formatului competiţional al Cupei României.
"În Comitetul Executiv de astăzi am luat decizia de a consulta toţi actorii din fotbalul românesc pentru o structură optimizată a Cupei României. Asta pentru a aduce mai mulţi spectatori pe stadioane, pentru a creşte audienţele TV şi implicit veniturile din sponsorizări. Noua structură va ţine cont şi de modificările pe care le vedem la nivel european", a declarat șeful fotbalului românesc.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

FRF a luat legătura cu o companie olandeză pentru a găsi formatul ideal

Burleanu a explicat că pentru găsirea celui mai bun format competiţional pentru Cupa României a fost contactată compania olandeză Hypercube, cea care a oferit şi sistemul folosit în prezent în Liga I.
"Compania cu care vom lucra este Hypercube, aceeaşi care a lucrat la formatul competiţional din Liga I de azi. În luna februarie vă vom prezenta concluziile acestei cercetări, pentru că dorim ca noul sistem să fie implementat din vară în Cupa României (n.r. - vara anului 2022)", a precizat Burleanu.
Compania olandeză Hypercube a contribuit la modelarea sistemelor competiţionale ale Ligii Campionilor şi Europa League, EURO 2016, precum şi ale campionatelor din Olanda, Belgia, Portugalia, Norvegia, Danemarca, Austria şi Elveţia.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00